Це потрібно бачити: концерти та вистави, які неможливо пропустити цієї осені

Це потрібно бачити: концерти та вистави, які неможливо пропустити цієї осені
  • Осінь – початок гастрольного сезону для багатьох театральних труп та артистів.
  • Як виглядає осіння афіша Вінниці цього року та на які події варто придбати квитки?
  • Ми підібрали концерти та вистави популярних артистів, які можуть урізноманітнити дозвілля.

Літні відпустки закінчилися, а отже щільні гастрольні графіки українських музичних гуртів, співаків та акторів заполонили афіші міст. Цієї осені у Вінниці справжній фурор, адже в один день концертні організатори анонсують по кілька подій.

Концерт гурту «Без обмежень»

Український рок-гурт, пісні якого лунають зі всіх радіостанцій країни, презентує у Вінниці свій новий альбом. «Без обмежень» – це шалений драйв та жива музика. Популярність гурту принесла участь у музичному шоу «Х-фактор 7». Наразі хлопці вже випустили свій четвертий альбом.

Коли: 10 жовтня

Відео дня

Де: Феріде Плаза

Ціна: 300-600 грн

Регіональна Ліга Сміху

Гумористична гра, яка швидко замінила традиційний КВН та здобула любов і популярність у глядачів. Довгоочікувана ⅛ гри відбудеться вже цього місяця. За право стати переможцем першого вінницького сезону 7 команд із різних міст України. Тренерами команд-учасниць стали Дмитро Голубєв, Ірина Сопонару «Вінницькі», Віктор Гевко «VIP Тернопіль», Андрій Рибак «Отдыхаем вместе», Василь Байдак «Воробушек», Віктор Бронюк «ТІК» та Дмитро Балюк «Вінницькі перці».

Коли: 17 жовтня

Де: Будинок Офіцерів

Ціна: 100-200 грн

Ukrainian Acoustic Weekend

Ця подія сподобається тим, хто любить акустичну музику. На сцені театру Садовського зіграють свої пісні українські гурти Vivienne Mort, Один в каное, BAHROMA, Женя і Катя. Ці виконавці точно знають що таке власний стиль, адже сучасна молодь точно впізнає хіти цих гуртів. Послухати справжню не попсову музику можна буде в рамках Ukrainian Acoustic Weekend.

Коли: 21 жовтня

Де: Музично-драматичний театр ім. Садовського

Ціна: 200-600 грн

Театральна вистава «Свідоцтво про життя»

Ця робота вже давно асоціюється у багатьох українців із іменем Ади Роговцевої. Саме вона грає головну роль. Цікавим фактом є те, що вистава поставлена за однойменною книгою акторки. Вистава відверта та побудована на контрастах, які трапляються у реальному житті, тому кожен глядач обов'язково знайде щось «своє» у цій роботі. Крім видатної артистки у виставі беруть участь актори, які так чи інакше залишили слід у житті Ади Роговцевої: Лариса Руснак, Ахтем Сеїтаблаєв, Ольга Атанасова, Олена Дудіч, Світлана Орличенко, Анастасія Кірєєва, Олексій Скляренко.

Коли: 25 листопада

Де: Музично-драматичний театр ім. Садовського

Ціна: 240-580 грн

Балет присвячений пам'яті Майї Плісецької

«Браво, Майя!» – гастролі Одеського національного театру опери та балету. Провідні українські артисти танцюватимуть партії із найвідоміших балетних постановок. Серед них: «Лебедине озеро», «Дон Кіхот», «Кармен», «Помираючий лебідь». Саме вони стали візитною карткою видатної балерини Майї Плісецької.

Коли: 27 жовтня

Де: Музично-драматичний театр ім. Садовського

Ціна: 300-600 грн

MOZGI! BIG SHOW

Бенд їде до Вінниці із новим великим шоу. Хіти гурту добре відомі публіці у кожному місті. MOZGI вже неодноразово приїжджали і до нашого міста. Проте продюсер гурту Потап запевняє, що цей концерт стане початком нової історії. Отож варто чекати на нові костюми, режисерські рішення та хіти.

Коли: 30 жовтня

Де: Будинок офіцерів

Ціна: 200-800 грн

Концерт Єгора Грушина

Молодий український композитор давно завоював любов публіки. Єгор розпочав свою кар'єру з каверів на відомі світові та українські гурти, проте найбільше запам'яталися пісні «Океану Ельзи», які зазвучали лише на фортепіано. Сьогодні на рахунку Єгора вже чотири альбоми інструментальної музики та своя аудиторія. У Вінниці нео-композитор презентує свій новий альбом.

Коли: 3 листопада

Де: Вінницька філармонія

Ціна: 150-300 грн

Comedy show VIP Тернопіль

Нарешті популярна команда Ліги Сміху сольно виступить у Вінниці. VIP Тернопіль їдуть із новою програмою, де коміки зібрали найкращі старі жарти та додали нових. Це буде цілісне гумористичне шоу із західноукраїнським акцентом.

Коли: 9 листопада

Де: Будинок Офіцерів

Ціна: 150-420 грн

Гурт KAZKA

До Вінниці їде один із найпопулярніших українських гуртів. Хіти KAZKA звучать зі всіх радіостанцій і телефонів. Альбом, який презентували музиканти ще влітку, одразу зайняв найвищі позиції у рейтингах, а хіти «Плакала» та «Свята» знає кожен українець.

Коли: 9 листопада

Де: Feride Plaza

Ціна: 300-500 грн

ДахаБраха

Видатний та ексклюзивний музичний гурт, який знають у всьому світі дасть концерт у Вінниці. ДахаБраха – це етно-гурт, який не схожий на жодне інше фольклорне угрупування. Музика, яку створюють музиканти не залишить жодного слухача байдужим. ДахаБраха вже не однаразово представляла Україну на всесвітньовідомих фестивалях у різних країнах. Послухати хаотичне поєднання етнічних звуків у виконанні ДахиБрахи можна буде вже наступного місяця.

Коли: 12 листопада

Де: Музично-драматичний театр ім. Садовського

Ціна: 190-750 грн

JAH KHALIB

Вперше до міста приїде казахстанський виконавець JAH KHALIB. Популярність виконавцю принесла пісня «Лейла», яка і досі залишається на вершинах різноманітних хіт-парадів. Співак отримав значну популярність, а разом із нею пропозиції щодо співпраці із відомими лейблами. Проте, від неї відмовився на користь власної незалежності.

Коли: 12 листопада

Де: Будинок офіцерів

Ціна: 450-1250 грн

Фестиваль Air Гогольfest

Вінниця зустрічатиме надзвичайну подію у новому форматі. Влад Троїцький везе до міста  Air Гогольfest. Це поєднання театрального, музичного та візуального мистецтва у різних локаціях та з різними акцентами. Детальну програму заходу поки що не анонсують, проте днями стане відомо чим дивуватимуть вінничан на цьому заході.

Коли: 17-18 листопада

Де: ТРЦ Мегамолл

Театральна вистава «Незрівнянна». Прем'єра!

Музична комедія, у головних ролях якої Наталя Сумська та Анатолій Хостікоєв. Це одна з найпопулярніших вистав столичного театру ім. Франка. Історія Флоренс Фостер Дженкінс – американської співачки, яка отримала звання першої аутсайдерської музики. Власне сюжет вистави у тому, що героїня була абсолютно впевненою у власному вокальному таланті і не зважала на відсутність відчуття ритму та музичного слуху.

Коли: 17 листопада  

Де: Музично-драматичний театр ім. Садовського

Ціна: 220-450 грн


Оля Цибульська

Відома теле- та радіо-ведуча приїжджає до міста зі своїм сольним концертом. Вінничани зможуть послухати улюблені хіти та отримати хороший настрій від легких та жвавих пісень.

Коли: 19 листопада

Де: Музично-драматичний театр ім. Садовського

ЦІна: 100-350 грн

Христина Соловій

Пооцінювачі українського фолку можуть видихнути, адже до Вінниці приїжджає Христина Соловій – виконавиця лемківських та народних українських пісень. Підопічна Святослава Вакарчук давно скорила аудиторію ліричними піснями та своїм легким образом. Співачка співатиме пісні зі свого дебютного альбому «Жива вода».

Коли: 20 листопада

Де: Будинок офіцерів

Ціна: 190-550 грн

Арсен Мірзоян

Співака радо приймає вінницька публіка, адже Арсен вже неодноразово співав свої пісні на різних сценах міста. Цього разу на концерті звучатимуть усі улюблені хіти та ще невеличкі сюрпризи у вигляді коротких гумористичних пісень. До речі, Арсен кілька разів пробував себе у ролі коміка на різних гумористичних шоу, проте співоча кар'єра чоловіку виявилася більш до вподоби.

Коли: 20 листопада

Де: Feride Plaza

Ціна: 250-600 грн

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • З.А.Глядач

    Яка х..ня...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають Всесвітній день історика. Історія, заборони та прикмети 28 березня 21:11 Чоловік здійснив 38 транзакцій і перевів собі з карти знайомого понад 255 тисяч 20:18 В один день на Вінниччині сталось одразу чотири автопригоди, в одній з них загинув пішохід photo_camera 19:45 Не лише комуналка. Які пільги має родина учасника бойових дій 19:19 Сварка через свійську тварину ледь не закінчилася трагедією 18:53 «Дочка у снах кличе тата, а в мене від того серце розривається». Жінка просить підтримати петицію 18:23 З нагоди річниці створення Нацгвардії відзначили військовослужбовців Вінниччини photo_camera 17:33 Тяжилівського різника волосся забрали в Дніпро. Що про це кажуть мами постраждалих дівчаток?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up