ТОП–12 подій: концерти та вистави, які варто відвідати цієї зими

ТОП–12 подій: концерти та вистави, які варто відвідати цієї зими
  • Святкові дні чи сірі зимові будні – це не має значення, якщо ви придбали квитки на концерт улюбленого виконавця або відвідали виставу гастролюючого театру.
  • Ми підібрали 12 подій січня та лютого, аби ви могли обрати свій ідеальний варіант культурного відпочинку.

 

Вистава «Про що мовчать чоловіки»

Моновистава, яку концертні організатори не раз привозили до Вінниці. Олексій Гнатовський та його герой намагаються віднайти відповідь на питання: «Як вижити зі своєю другою половиною?». Це бродвейська вистава, яка ще з 1995 року стала неймовірно популярною у світі.

Коли: 5 січня, 16 лютого  
Де: Театр ім. Садовського
Ціна: 310 – 380 гривень

Новорічна вантажівка Coca-Cola

Якщо ви давно мріяли побачити новорічну вантажівку  Coca-Cola, то є можливість це зробити і навіть сфотографуватися. До Вінниці завітає святковий автомобіль із тисячами ліхтариками та зображенням Санти. На офіційній сторінці у Фейсбуці зазначено, що вантажівка буде у Вінниці на Майдані Незалежності з 14:00 до 20:00.

Відео дня
Коли: 12 січня

Закриття новорічної ялинки

Свята – це прекрасно. Але все має властивість закінчуватися, а особливо швидко це роблять новорічні свята. Отже, міська влада запрошує усіх на закриття головної красуні року. Розпочнеться свято о 12:00 фестивалем вуличної їжі, де майстер-клас проведе учасник шоу «Мастер Шеф» – Олег Ковальчук.. Далі о 18:00 нагороджуватимуть переможців конкурсу «Зірка на ялинці 2019». І о 19:00 на гостей чекає святкова програма за участі вінницьких рок-гуртів.

Коли: 13 січня
Де: Центральний парк

Різдво з камерним хором «Вінниця»

Почути колядки, щедрівки та різдвяні пісні наживо та у бездоганному виконанні можливо за допомогою камерного хору міста. Концерт в обласній філармонії – можливість перезавантажитися та відволіктися від активних святкувань, а також урізноманітнити свої вихідні.

Коли: 14 січня
Де: Обласна філармонія
Ціна: 50 гривень

Гулянка у Маланки

Організатори анонсують подію як справжній український карнавал. Це вистава про вдову Маланку, до якої щороку навідується дух її померлого чоловіка-дослідника Василя Васильовича. І традиційно це відбувається в ніч з 13 на 14 січня. Головна героїня щороку чекає і дуже хвилюється, проте цього разу до її дому приходять багато інших цікавих гостей. Загалом, режисер говорить, що вистава має терапевтичний напрям – знімає злі чари, ментальні страхи та перезапускає генетичний код.  

Коли: 16 січня
Де: Будинок Офіцерів
Ціна: 150–350 гривень

Казковий балет «Лускунчик»

Класичний новорічний балет на дві дії покажуть і у Вінниці. Саме на класичну балетну підготовку роблять ставки режисери та постановники. Побачити знайому з дитинства казку на сцені у виконанні танцівників балету – ще один варіант збагатити свій культурний рівень та продовжити свята.

Коли: 20 січня
Де: театр ім. Садовського
Ціна: 100 – 300 гривень

Естрадно-симфонічний оркестр виконує пісні Кузьми Скрябіна

Програма «Шампанські очі» під керуванням Миколи Лисенка містить найпопулярніші хіти українського виконавця. Це нове звучання улюблених пісень та гарна можливість послухати класичне виконання популярної сучасної музики.

Коли: 10 січня
Де: Будинок Офіцерів
Ціна: 140 – 350 гривень

ALEKSEEV

Учасник «Голосу країни» Микита Алєксєєв уже кілька років займає перші місця у хіт-парадах, бо пісні цього виконавця співає вся країна. Співак нарешті приїжджає з концертом до Вінниці і захід має справити неабияке враження на глядачів.

Виконавець дуже детально ставиться до своїх виступів, тому кожна пісня має стильну та локанічну постановку, яка вражає.

Коли: 16 лютого
Де: Будинок Офіцерів
Ціна: 320 – 650 гривень

Вистава «Розкішне весілля»

Комедія, яка демонструє всім знайомий сюжет – чи ті люди йдуть під вінець? Всі події у виставі розвиваються дуже швидко і не дають глядачеві розслабитися. Перестати сміятися із ситуацій, які знайомі будь-кому, фактично неможливо.

Коли: 17 лютого
Де: театр ім. Садовського
Ціна: 140-390 гривень

JOE COCKER Tribute

Фанати шоу «Голос країни» точно пригадають соліста, який виконуватиме хіти легендарного Джо Кокера – співак Аніс. Чоловік разом із львівським джазовим оркестром виконають пісні англійського співака.

Коли: 17 лютого
Де: Будинок Офіцерів
Ціна: 120 – 500 гривень.

LORDS OF THE SOUND

Цю назву багато хто чув, але мало хто бачив. Виконання знайомих кіно-хітів нагадає найкращі моменти із улюблених фільмів. А класична музика у черговий раз доведе, що оркестр – це зовсім не нудно.

Коли: 24 лютого
Де: Будинок Офіцерів
Ціна: 140 – 490 гривень

Наталія Могилевська

Головна танцююча співачка країни приїжджає до міста. Наталя Могилевська презенує нову програму з новими хітами. Проте не обійдеться і без старих. Від шоу варто очікувати запальних танців та незвичних аранжувань. Чудовий варіант завершити холодну пору року.

Коли: 28 лютого
Де: Будинок Офіцерів
Ціна: 200 – 700 гривень

Ми впевнені, що цієї зими до Вінниці завітають чимало гарних артистів, тому чекаємо на анонси та вже очікуємо весняного концертного вибуху. Адже цієї прекрасної пори вже анонсують концерти гурту «Время и Стекло», Павла Зіброва та Іво Бобула.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up