Перед концертом у Вінниці «Дизель Шоу» представили нових учасників з Білорусі

Перед концертом у Вінниці «Дизель Шоу» представили нових учасників з Білорусі
  • Зірка легендарної команди КВН БГУ  Маруся Грицук,
  • Дмитро Танкович з «ЧП» (Мінськ)
  • і гурт «ТІК» з новим хітом «Циклони» запалювали з «Дизелями» у столиці

У середу, 6 березня, актори найкращого гумористичного шоу України «ДИЗЕЛЬ ШОУ» дадуть одразу два концерти у Вінниці.

О 17.00 та 20.00 у Будинку офіцерів нас чекає більше двох годин найкращого гумору, нових номерів, гумористичних пісень, веселих розіграшів, нескінченної радості і багато сюрпризів!

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

Перед приїздом у Вінницю актори «ДИЗЕЛЬ ШОУ» дали два аншлагові концерти у Києві й провели велику прес-конференцію у Палаці «Україна».

Актори «Дизель Студіо» Єгор Крутоголов, Євгеній Гашенко, Олександр Бережок, Євгеній Сморигін, Вікторія Булітко, Яна Глущенко, Максим Неліпа, а також давні друзі «Дизелів» – Сергій Писаренко і Євгеній Нікішин представили нових учасників, розповіли про плани і зізналися, як сильно сумували за сценою.

Звертаючись до журналістів, фронтмен і продюсер «Дизель Студіо» Єгор Крутологов сказав:

- Друзі, ми дуже раді повернутися на найбільшу сцену нашої країни й побачити, що нас тут чекали. Ми й раніше відчували підтримку глядачів, але коли вчора ми вийшли й запитали, сумували вони за нами чи ні, нас нагородили такою порцією оплесків, що ми зрозуміли – сьогодні буде найкрутіший концерт! І не помилилися.

Перший весняний концерт у Палаці «Україна» відбувся 26 лютого відразу після гастрольного туру, у якім «Дизелі» дали 11 аншлагів у різних містах країни.

Відповідаючи на запитання про тріумфальне повернення на сцену після перерви, Сергій Писаренко відмітив:

- Я вважаю, що не було ніякого відходу й повернення. Є прекрасне продовження. А то була маленька перерва на додаткові тренування. І ми це зробили! За час туру  ми настільки згуртувалися, настільки відчули плече один одного, що стали по-справжньому однією великою родиною.

На зустрічі «Дизелі» представили ЗМІ двох нових учасників команди.

Це відома КВН-ниця й телеведуча з Білорусі Маруся Грицук і популярний шоумен - білорус Дмитро Танкович.

Згадали у цей день і про Марину Поплавську.

– Хочу сказати, що ми ніколи, скільки б не шукали, не знайдемо заміну Марині і не збираємося це робити. Марина залишається у наших серцях Мариною Поплавською. Ця людина для нас незамінна, - прокоментував Єгор Крутоголов. - Але шоу триває, про що вона завжди просила. Ми підготували оновлене «Дизель Шоу». Ми вводимо нові обличчя, розробляються нові сюжетні лінії, нові персонажі. Усе це, щоб стати ще цікавішими нашим глядачам.

Також Єгор Крутоголов відзначив, що із приходом двох білорусів «міжнародність у колективі «Дизель Шоу» помітно розширилася» і пообіцяв, що це далеко не останній сюрприз.

- Побачила знайомі обличчя КВН-ників на афіші в Мінську і почала мріяти взяти участь у «Дизель Шоу». А коли мене позвали на проби, полетіла із задоволенням - підкупила можливість постояти на одній сцені з моїм співвітчизником, великим актором Євгенієм Сморігіним, - жартує усмішлива й позитивна артистка Маруся Грицук.

Маруся народилася у Бресті (Білорусь), закінчила Брестський технічний університет, була учасницею команди КВН БГУ. У різний час вела програми: «Наш Ранок», «Талент краiны», «Батьків у школу!», «Чекай мене» на мінському каналі ОНТ. Артистка - щаслива дружина й мама чотирьох синів.

У київських концертах «Дизель Шоу» 26 і 27 лютого Маруся зіграла відразу у декількох номерах, швидко відшукавши потрібні образи і їх подачу.

- Ми прагнемо робити нові концерти ще різноманітнішими: запрошуємо акторів, працюємо над актуальними жартами й музичними виступами. Будемо чекати відгуку глядача про Марусю в «Дизель Шоу»! Але вже бачимо, що запрошену акторку зустрічають тепло, адже Маруся прекрасна акторка й позитивна людина, - прокоментував худрук «Студії» Єгор Крутоголов.

Крім білоруських КВНників, у столиці на сцені разом із «Дизелями» були і вінничани – гурт «ТІК» презентував свій новий хіт «Циклони».

- З «Дизель Шоу» вже років 15 дружимо, тож відгукуємося на пропозиції виступити разом. Ми подолали тисячі кілометрів, адже розпочався наш тур «Хліб і видовища», проте сьогодні ми із «Дизелями», - сказав лідер «ТІК» Віктор Бронюк.

До слова, новий хіт «Циклони» - це своєрідний прогноз погоди від «ТІК»: насуваються «Циклони» та опади у вигляді продуктів життєдіяльності деяких політиків. 

- «Циклони» - це гротескна форма того, що відбувається у нашій країні напередодні виборів, – говорить лідер «ТІК» Віктор Бронюк. – Всі  персонажі, звичайно, вигадані. Якщо ви бодай раз не посміхнетесь протягом нашого відео «Циклони», обіцяю вам повернути долар по вісім. А якщо серйозно: ставтеся до виборів як не до розваги, а як до відповідальної місії. Бо зараз від кожного з нас залежить асенізація політичних процесів  у нашій країні та добра погода!  

Телеверсію київських концертів «ДИЗЕЛЬ ШОУ» можна буде побачити 8 березня о 21.40 і далі – щоп'ятниці на ICTV.

А у середу, 6 березня, о 17.00 та 20.00 неодмінно приходьте у Будинок офіцерів на концерти «ДИЗЕЛЬ ШОУ» у рідній Вінниці!

Квитки на вінницькі концерти ще встигаєте придбати на сайті bilet.vn.ua і у касі Будинку офіцерів.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up