«Jingle Bells» у стилі циганського джазу! Чим здивує Вінницю концерт «Той самий різдвяний джаз»?

«Jingle Bells» у стилі циганського джазу! Чим здивує Вінницю концерт «Той самий різдвяний джаз»?
  • 23 грудня у Будинку офіцерів всі легендарні різдвяно-новорічні хіти вінничани почують у виконанні джазових віртуозів – Ольги Чернишової і бенду Urban Gypsy, що відомі спільними проектами з Pianoбой.
  • Буде святкова магія, наповнена драйвовістю свінгу і сюрпризами неповторного джаз-мануш!

Важко знайти людину, яка не підспівує «Jingle Bells», коли вони доносяться з кожного вікна; людину, яка б не була знайома з «Bei mir Bist Du Schein» і «All I want for Christmas is you».

Ці композиції вже багато років нагадують жителям усіх країн і міст про те, що новорічне диво зовсім близько, дарують відчуття, що зміни не за горами.

Існує величезна кількість різноманітних варіацій на кожну пісню, але... Що може порівнятися із живим джазовим звучанням?

Відео дня

Легендарні композиції, перевірені часом, та усі улюблені новорічно-різдвяні хіти, які щороку оживають заново, у понеділок, 23 грудня, о 20.00 у Будинку офіцерів на концерті джазових віртуозів Urban Gypsy та Ольги Чернишової зазвучать зовсім інакше — у стилі «джаз-мануш», який ще відомий як циганський джаз.

Ця течія з'явилася у 30-х роках минулого століття, ставши таким собі міксом пристрасті, властивої циганам, і класичного джазу того ж періоду. М'яка і спокійна акустика з драйвом свінгу — ось що таке неповторний джаз-мануш!

І цього разу у Вінниці він буде святково-різдвяним!

«Той самий різдвяний джаз. Вечір новорічних хітів» - концерт, який дійсно здивує усіх!

Знаменитий бенд Urban Gypsy вже неодноразово радував вінницьких шанувальників джазу своїми виступами і професіоналізмом.

Колектив складається з найталановитіших музикантів, які у кожній ноті передають слухачеві запал, з яким вони, власне, і грають.

На новому святково-різдвяному концерті у Вінниці глядачі почують Дмитра Кушнірова і його гру на гітарі, Миколу Кістеньова і його контрабас, як Матвій Миронов божественно грає на скрипці, і яким дивовижним чином Михайло Левіт змушує звучати гітару.

Ну а співати буде приголомшлива Ольга Чернишова – неймовірна співачка, у чарівний голос якої просто неможливо не закохатися! Її спів проймає до мурашок і торкається найтонших струн душі!

Свого часу Ольга Чернишова була однією з кращих випускниць джазового факультету інституту музики імені Глієра.

Сьогодні вона – знана джазова співачка, а також учасниця молодого цікавого проекту [O], що поєднує електроніку, фолк і соул.

Багато меломанів також знають Ольгу Чернишову за співпрацею з багатьма українськими виконавцями, у тому числі з Jamala і Freedom-Jazz.

Тільки уявіть: напівтемна зала, таємнича тиша, світло від рампи відблискує на відполірованому контрабасі. Ви заплющуєте очі…

І чуєте «Have yourself a Merry Little Christmas»!

Приходьте у понеділок, 23 грудня, о 20.00 у Будинку офіцерів, аби розпочати свята у ритмах джазу разом із знаменитими віртуозами!

Квитки на концерт «Той самий різдвяний джаз. Вечір новорічних хітів» коштують від 150 гривень.

Придбати їх можна на сайті http://bilet.vn.ua, у касах театру Садовського, «Магігранду», Будинку офіцерів, «Універмагу» та Вінницької Вежі.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:23 Внаслідок нічної атаки на Вінниччині є пошкодження енергетичної інфраструктури 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 30 та 31 березня 15:19 Вінничанину загрожує штраф за засмічення берега річки Дьогтянець play_circle_filled 15:15 Porsche, Mercedes, Range Rover: як виглядають та скільки коштують найдорожчі автівки Вінниці photo_camera Від читача 13:19 «Мистецтво вільних людей»: на Вінниччині проведуть безкоштовний майстер-клас із петриківського розпису для дітей та дорослих 14:24 У поліції показали уламки ворожого дрона, що вибухнув біля будинку на Вінниччині photo_camera 14:11 Поранених воїнів із порушенням зору у Вінниці запрошують на безкоштовні тренування із дзюдо 13:21 На блок-посту в Гайсині затримали водія, у якого було 150 патронів photo_camera 13:00 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт) 12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up