Гарбузи та містика: куди йти у Вінниці у ніч напередодні Дня всіх Святих

Гарбузи та містика: куди йти у Вінниці у ніч напередодні Дня всіх Святих
  • Американське свято стрімко і впевнено заполонило український простір. 
  • У Вінниці 31-го жовтня буде чимало заходів присвячених Хеловіну. 
  • Зібрали найцікавіші вечірки, ігри та майстер-клас, тому обирайте де проведете свято.

 

Halloween маскарад паті в Johnny Raw

Вперше у закладі пройде вечірка у стилі Хеловіну. Організатори обіцяють: страх, які веселощі; тематичні та спеціальна страви і напої; нічний вайб та атмосферу від 

Dj-їв Air Gogol Fest та DJ Tatie Kruu. На всіх гостей в тематичних костюмах та образах  чекатимуть приємні бонуси та сюрпризи. Вхід вільний. І ще – вечірка проходитиме до другої ночі. 

Відео дня
Адреса: ТЦ «Поділля Сіті»
Бронювання столів за номером 0730540414

Halloween QUIZ

Інтелектуальна гра на зразок класичної «Що? Де? Коли?». Цього вечора питання для команд будуть звичайно про День усіх Святих. До прикладу: 

  • Чим відрізняється святковий стіл у Європі та США? (В Америці всіх пригощають цукерками, а в Європі лише хліб та вода, як згадка про померлих);
  • У якій країні замість гарбуза виготовляють паперові «човни долі»? (У Китаї)
  • Як інакше називають Хеловін? (Ніч плаваючих яблук)
  • Як можна захистити себе від нечистої сили у Хеловін? (Одягнути маску) 

Власне, варто лише прочитати все про Хеловін у вашої команди буде шанс виграти. Гра проходитиме протягом двох з половиною годин. 

Коли: 31 жовтня о 19.00 
Де: Паб Beer & Blues Art Pub, вул. 600-річчя, 60
Вартість: 120 гривень з учасника (команди від 2-х до 12-ти осіб)

Хелловін на ковзанах у Льодовому клубі

Костюмована вечірка на ковзанах – це щось нове та цікаве. Поки ви кататиметесь, вас розважатимуть Dj SOLDER i MС PRYBYSH. Усім гостям у костюмах знижка на вхід - 10%. Льодовий клуб підготував тематичний показовий виступ фігуристів, вогняне шоу на льоду, конкурс на кращий образ, фотозвіт від Julie Smetansky, конкурси та призи. 

Ціна на ковзанку встановлено, як ціну вихідного дня. 

Коли: 31 жовтня о 17.00
Де: Льодовий клуб 
Ціна: 90 гривень школярі, 100 гривень дорослі, дітям до 6-ти років – безкоштовно. 

Темний Бал: готична костюмована вечірка

Захід, де і костюм зацінять, і щось цікаве покажуть. На гостей очікує незабутня шоу-програма:

  •  «Шляхами Степового бога» – музично-декламаційний перфоманс за мотивами книги «Степовий бог». 
  • Химерне дійство від незалежного театру ХуліGun
  •  Хореографічна постановка (танцювальна студія Вікторії Чешківської) 
  • Благодійний аукціон з ексклюзивними лотами з усіх усюд
  • Тематичні конкурси й розіграші (зокрема – приз за найкращий костюм)
  • Атмосферні фотосесії у спеціально облаштованих фотозонах локації
  • Усілякі смаколики, нові знайомства та неформальне спілкування

Ведучі: Микола Палига (Mykola Palyha) та Вікторія Гранецька. Вхід на вечірку – вільний для всіх, хто прийде в маскарадних костюмах! 

Коли: 31 жовтня
Де: «Квадрат», вул. Театральна, 15
Попередня реєстрація учасників обов'язкова, вхід безкоштовний

Вечір лячних історій у книгарні

У День Химер Книгарня "Є" Вінниця відчинить свої двері для всіх, хто не боїться лячних історій у напівтемряві! Цього вечора при світлі ліхтариків автори та друзі видавництва Дім Химер зберуться в символічне коло й оповідатимуть страшні казки. Початок о 18:00. Починає і модерує Євген Лір. Також у рамках «Вечора лячних історій» презентуємо гуртові збірки оповідань «Вбивство на вулиці…» та «Львів. Доза. Порно» (видавництво «Дім Химер»). 

ОПОВІДАЧІ: Микола Палига (Mykola Palyha), Serhiy Rybnitskiy, Влад Сорд, Volodymyr Minin, Polina Kulakova, Tina Galianova, Олена Одинока (Olena Odynoka), Дмитро Вахнін Volodymyr Kuznietsov, Ksena Tsyganchuk, Андрій Почапський (Andrii Pochapskyi) та інші

Де: Книгарня «Є», вул. Соборна, 89
Вхід вільний

Екскурсія «Містична Вінниця» 

Якщо ви звикли бачити Вінницю яскравою, затишною, безпечною та… надто буденною? То «Бідняжки» пропонують пройтися нічним містом, де прокидаються загадковість та містика.

Чи знали ви, що в Вінниці є привиди? Що товсті стіни старих будівель, які вже стали нам звичними, приховують багато таємниць та легенд? Що наше місто може справді налякати або здивувати? Настав час відкрити для себе унікальні емоції та поринути у незвичайну атмосферу темних провулків та загадкових історій завдяки новому екскурсійному маршруту від братів Леонових — «Вінниця Містична».

Організатори просять одягнути костюми, аби екскурсія була більш атмосферною. А кращий костюм так само відначать прижмним подарунком. 

Фото: Вадим Дімітров

Коли: 31 жовтня о 19.00 
Де: вул. Соборна, 17
Вартість: 100 гривень (залишилося всього 5 місць)

Bеселий Гарбузник 

Протягом усього дня в «Квадраті» будуть веселощі, солодощі та різноманітні майстер-класи. На відвідувачів чекають майстер-клас з розмальовування тематичного печива, орігамі, аквагрим, розмальовування еко-сумки, майстер-клас з 3D моделювання, дегустація різноманітних страв з гарбуза. Цікаво буде і дорослим і малим. Тому не забувайте про дозвілля і для дітей. 

Коли: 1-го листопада з 11.00
Де: «Квадрат», вул. Театральна, 15

Читайте також: 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Anonymous

    На)(уй іти! Вам там саме місце.
  • Вадим Закревский

    до психіатра можна зайти
  • Ols Kat

    а як правильно - Хеловiн чи Геловiн?

    віка reply Ols Kat

    Хеловiн
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:21 На блок-посту в Гайсині затримали водія, у якого було 150 патронів photo_camera 12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги Від читача 13:19 «Мистецтво вільних людей»: на Вінниччині проведуть безкоштовний майстер-клас із петриківського розпису для дітей та дорослих 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up