ДИЗЕЛЬ ШОУ поставили рекорд і опублікували унікальне відео, зняте у Вінниці

ДИЗЕЛЬ ШОУ поставили рекорд і опублікували унікальне відео, зняте у Вінниці

«ДИЗЕЛЬ ШОУ» на вінницькій сцені відзначили сертифікатом від Книги рекордів України.

А зараз улюблені гумористи вперше показали унікальні кадри закулісся! Виявляється, за лаштунками не менш весело, ніж на сцені…

У гастрольному турі «Весна Смішна» актори «ДИЗЕЛЬ ШОУ» дали 39 аншлагових концертів у 27 містах України. Почали «марафон» із Краматорську, а завершили двома концертами у Вінниці.

— Як так вийшло? Просто із самого початку хотілося нанести максимальні збитки глядачам, — жартував, спілкуючись із пресою Вінниці керівник проекту, актор Єгор Крутоголов.— А якщо серйозно, хотілося побачити всю Україну, де нас люблять і чи всюди на нас гарно реагують. Найсміливіші прогнози виявилися правдою і ми проїхали від сходу до заходу України. Ми вдячні нашим глядачам за те, що у нас у всіх містах були аншлаги і багато-багато долоньок.

Більшість шоу залучають вибіркову категорію глядачів: це або діти, або дорослі, або пенсіонери. Але на «ДИЗЕЛЬ ШОУ» приходять всі-всі - від дітей до літніх людей!

Відео дня

— Часто буває, підходять батьки й кажуть: «Я, чесно кажучи, вас терпіти не можу, але моя дитина...», - не втомлювався жартувати Єгор Крутоголов.

— Нещодавно маленький хлопчик підбігає до мене і каже: «Ви знаєте, кожен день вас дивлюсь! Кожен день, кожної п’ятниці!». А ти собі такий думаєш: «Як приємно, що у дитини кожен день — п’ятниця!», - посміхається актор Олександр Бережок. - Насправді із нас ніхто за рекордом не гнався. Ми, по суті, й не знали, що у нас вийде рекорд.

— Ага! Ми вже потім відчули, що накоїли! — говорить Єгор Крутоголов.

У Вінниці 26 травня «ДИЗЕЛЬ ШОУ» зібрали два аншлаги, з максимальною самовіддачею та запалом відігравши одразу два великі концерти. Шалені оплески та сміх у залі не вщухали ні на мить.

А під час вечірнього концерту під гучні овації вінничан керівник Національного реєстру рекордів України Лана Вєтрова вручила акторам та всій команді «ДИЗЕЛЬ ШОУ» сертифікат від Книги рекордів України за встановлений рекорд у номінації «Найбільша кількість концертів гумористичного колективу в рамках одного концертного туру».

Так Вінниці і вінничанам пощастило разом з «ДИЗЕЛЬ ШОУ» увійти в історію! 39 аншлагових концертів у 27 містах України за 73 дні – подібного в Україні ніхто не робив!

А одне з головних запитань, яке завжди найбільше цікавить глядачів: «Що ж робиться за кулісами?» - «Дизелі» відкрили день тому, опублікувавши унікальне відео back stage, яке зняли саме у Вінниці.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up