Анатолій Анатоліч сьогодні коментуватиме ніч «Оскара», а 5 березня вразить Вінницю пікантною виставою «LADIES’ NIGHT»

Анатолій Анатоліч сьогодні коментуватиме ніч «Оскара», а 5 березня вразить Вінницю пікантною виставою «LADIES’ NIGHT»

Запрошення стати голосом «Оскара-2020» в Україні телеведучий отримав, коли снідав у американському ресторані Jimmy's Dinner, де знімали оскароносний фільм «Місячне сяйво».

Анатолій Анатоліч розказав про своїх фаворитів-номінантів, а також про те, чим вражатиме у нашумілій виставі «LADIES’ NIGHT», з якою вже менше, ніж за місяць приїде до Вінниці.

Сьогодні, у ніч з 9 на 10 лютого, о 1.30 телеканал «Україна» покаже ексклюзивну пряму трансляцію 92-ї церемонії вручення найпрестижнішої кінопремії світу «Оскар».

Протягом ночі грандіозну подію коментуватиме популярний телеведучий Анатолій Анатоліч.

Зірка «Ранку з Україною» Анатолій Анатоліч вперше приєднається до команди професіоналів, яка протягом семи років надає українським глядачам унікальну можливість – стати свідками наймасштабнішого дійства світового кінематографу.

Відео дня

За словами телеведучого, пропозицію коментувати церемонію «Оскар» в Україні він отримав під час візиту у знакове місце в Сполучених Штатах Америки.

- Це містичний збіг, але мені зателефонували з телеканалу «Україна» і запропонували бути коментатором «Оскара» в Україні в той момент, коли я снідав у ресторані Jimmy's Dinner у північній частині міста Маямі. Саме у цьому ресторані знімали фільм «Місячне сяйво», який у 2017 році отримав «Оскар» як кращий фільм року, – ділиться враженнями Анатолій Анатоліч. – Це було неймовірно – я був шокований пропозицією і цим збігом обставин. Як таке можливо? Для мене велика честь бути причетним до легендарної церемонії вручення «Оскара-2020» у нашій країні.

Готуючись до церемонії, телеведучий весь вільний час присвячував підготовці: знайомився ближче з номінантами, переглядав стрічки, які претендують на заповітні статуетки, вивчав усі деталі кінопремії, а також поділився своїм особистим ТОПом фільмів за останній час:

1. «Джокер» – перш за все, завдяки неперевершеній акторській грі Хоакіна Фенікса. І так, після фільму я побував на сходах, де головний герой виконує танець – початок кульмінації фільму. Ці сходи давно стало туристичним, а навколо відкрили безліч стихійних сувенірних яток.

2. «Маленькі жінки». Якщо ви - чоловік, не відмовляйтесь від пропозиції своєї дівчини подивитися цей фільм, не будьте сексистом. Якщо ви - жінка, не соромтесь брати чоловіка на фільм – він вам подякує. А якщо не подякує, то буде скандал))

3. «Паразити» – серйозний привід звернути увагу на південнокорейське кіно і чудовий приклад історії, де спочатку переймаєшся за героїв, а під кінець не розумієш своїх відчуттів.

4. «1917» – фільм, у якому серед іншого викликає захоплення операторська робота. Дивишся на одному диханні, а зйомка ніби відбувалася безперервно, одним дублем.

5. «Джентельмени» - той самий Гай Річчі, якого ми любимо. Чисте задоволення.

- Ці та інші фільми будуть представлені цьогоріч на «Оскарі». Зокрема, «Джокер» номіновано 11 разів, «1917» – 10, по 6 номінацій отримали «Паразити» і «Маленькі жінки». Битва за статуетки буде запеклою! Буду радий першим розповісти вам про нових володарів заповітних золотих лицарів! – говорить ведучий. - Побачимося сьогодні о 1.30 у прямому ефірі на каналі «Україна».

Крім того, вже менше ніж за місяць вінничан чекає зустріч з Анатолієм Анатолічем віч-на-віч.

Напередодні свята 8 Березня разом з ТОП-зірками українського шоу-бізнесу: Владом Ямою, Олександром Педаном, Антоном Лірником, лідером гурту «СКАЙ» Олегом Собчуком, зіркою «Жіночого Кварталу» Олександрою Машлятіною та акторами «Країни У» Сергієм Бібіловим і Олександром Станкевичем, телеведучий презентує всесвітньовідому постановку «LADIES’ NIGHT».

На прем’єрі у Вінниці 5 березня о 19.00 у Будинку офіцерів глядачам гарантують особливі емоції, чимало сюрпризів і абсолютно неочікувані образи, у яких постануть улюблені артисти.

- Це буде не просто вистава, а справжній мюзикл - бомбічно-еротичний і музично-феєричний! Улюблені артисти порадують вінничан шаленою порцією гумору, танців, музики і сюрпризів, - розповідають організатори гастролей – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ». - Цей весняний подарунок дійсно запам’ятають усі! Постановку «LADIES’ NIGHT» з успіхом показували багато театрів світу. Вистава створена за однойменною п'єсою 1987 року Ентоні Маккартена, Стефана Сінклера і Жака Коллара, а у 1997 році в Англії за нею зняли фільм «Чоловічий стриптиз».

Дія «LADIES’ NIGHT» відбувається у невеличкому провінційному містечку Великобританії. Після закриття єдиного у місті металургійного комбінату шестеро друзів марно намагаються знайти роботу. Героям на очі потрапляє оголошення у газеті: за вхід у бар, де показують чоловічий стриптиз, дами платять по 200 доларів. Божевільна ідея приходить раптово: самим організувати групу стриптизерів, яка буде доводити до шаленства жіночу аудиторію нічних клубів.

Герої зважуються на цю авантюру і йдуть назустріч успіху через численні перешкоди: пошук приміщення й костюмів, репетиції, приведення себе у більш-менш пристойну фізичну форму, психологічні зриви й нерозуміння навколишніх.

Все навколо буде проти них. Але у підсумку «бридкі каченята», на очах у здивованої публіки, перетворяться на справжніх героїв свого міста.

Анатолій Анатоліч у виставі постане у ролі Френка. А от про те, якими образами вразять інші зірки, вінничани дізнаються вже 5 березня о 19.00 у Будинку офіцерів.

Квитки на виставу «LADIES’ NIGHT» онлайн можна прибдати тут, а також у всіх касах міста.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Вадім Недомовний

    Анатоліч вже і на 20Хвилин рекламу купив)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають Всесвітній день історика. Історія, заборони та прикмети 28 березня 21:11 Чоловік здійснив 38 транзакцій і перевів собі з карти знайомого понад 255 тисяч 20:18 В один день на Вінниччині сталось одразу чотири автопригоди, в одній з них загинув пішохід photo_camera 19:45 Не лише комуналка. Які пільги має родина учасника бойових дій 19:19 Сварка через свійську тварину ледь не закінчилася трагедією 18:53 «Дочка у снах кличе тата, а в мене від того серце розривається». Жінка просить підтримати петицію 18:23 З нагоди річниці створення Нацгвардії відзначили військовослужбовців Вінниччини photo_camera 17:33 Тяжилівського різника волосся забрали в Дніпро. Що про це кажуть мами постраждалих дівчаток?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up