Упродовж кількох днів вінничанин двічі обікрав магазини на суму понад 12 тис грн

Упродовж кількох днів вінничанин двічі обікрав магазини на суму понад 12 тис грн
  • Працівники відділення поліції №1 Вінницького райуправління розшукали 33-річного жителя ВІнниці, який протягом кількох днів двічі обікрав магазини на суму більш ніж 12 тисяч гривень.
  • Тепер чоловіку загрожує до восьми років позбавлення волі.

Як інформує відділ комунікації поліції Вінницької області, днями до правоохоронців звернулися адміністратори торговельних закладів із повідомленням про крадіжки. Жінки розповіли, що невідомий чоловік, який часто бував у закладах, викрав товар із полиць магазинів та втік.

У ході оперативно-розшукових заходів та завдяки відеозаписам з камер спостереження поліцейські встановили особу, причетну до вчинення правопорушень. Ним виявився 33-річний раніше судимий за наркозлочин житель міста Вінниця. Розшукали правопорушника за місцем його проживання.  

Відео дня

За фактом крадіжки розпочали досудове розслідування за частиною четвертою статті 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Санкція статті передбачає покарання — до восьми років ув’язнення.

Сума матеріального збитку, завданого діями правопорушника, становить понад 12 тисяч гривень.

Правоохоронці нагадують, що за вчинення крадіжки в умовах воєнного стану передбачено покарання у вигляді позбавлення волі від п’яти до восьми років.

 

Читайте також:

Охоронець торгового центру забрав чужу картку та розраховувався нею в магазинах

Підозрюють у крадіжці у великих розмірах. У розшук оголосили трьох чоловіків

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up