Суд обрав запобіжний захід вінничанину, який до смерті побив пенсіонера

Суд обрав запобіжний захід вінничанину, який до смерті побив пенсіонера
  • Раніше судимий 38-річний вінничанин під час конфлікту завдав чоловіку тяжких тілесних ушкоджень, в результаті чого той помер у лікарні.
  • Суд призначив зловмиснику на період досудового розслідування запобіжний захід — тримання під вартою.

— Злочин стався 12 січня в одній із багатоповерхівок Вінниці. За попередньою інформацією слідства, 68-річний потерпілий та підозрюваний відпочивали в компанії зі знайомими. У ході застілля між зловмисником та потерпілим виникла суперечка, яка переросла у бійку. Молодший з чоловіків почав спочатку бити старшого руками, а потім і дерев’яною тростиною. Відразу після цього зловмисник втік, — йдеться у повідомленні відділу комунікації поліції Вінницької області.

Очевидці події викликали для постраждалого швидку та повідомили поліцію. Наступного дня пенсіонер помер у медичному закладі.

Під час проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці затримали причетного до злочину 38-річного вінничанина.

Відео дня

Виявилося, раніше чоловік вже потрапляв у поле зору поліції. А в суді на розгляді перебувають матеріали розслідування за вчинення затриманим угону та крадіжки.

Упродовж двох місяців підозрюваний перебуватиме під вартою.

Триває досудове розслідування кримінального провадження, яке розпочали за частиною другою статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Фігуранту загрожує позбавленням волі на строк до десяти років.

 

Читайте також:

Посадовець медслужби вимагав у військового 2500$ за довідку про обмежену придатність до служби

Плив у ластах крижаним Дністром в Молдову ухилянт... Його виловили і обігріли прикордонники

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (8)
  • Mariia

    Помаленько складати продукти..так
  • Mariia

    Наразі народжується  агресія на рівному місці..
    Наприклад.. я після операції на дисках стояла чергу, дійшла до каси стала москаленко косити продукти в сумку і розраховуватися за продукти.. То якийсь молодий так кричав, що я стара к...ва, дуже повільна.. не можу все частенько проходити в сумку..корова не прворітка... от якби був на моєму місці якийсь молодий, то щпичка обо  бійка була б обов'язково..не потрібео купити канарів де треба і ні.
  • Mariia

    Люди стали настільки жорстокі, що страшно не тільки вийти ввечері , а й в компанії посидіти із друзями..колись переселилися набагато більше і в великих компаніях, випивали, співали,  танцювали ,але такої жорстокості не було..були дружні і веселі, додомагали один одному.. такий жорстокий люд не тільки в україні а й за кордоном..

    Ihor reply Mariia

    Просто горілка прибирає бар'єри, і раніше не було таких гострих і принципових протиріч між собутильниками. А зараз цілком могло бути,  наприклад, що старий похвалив хуйла і виправдав кацапську агресію, а в молодого загинув брат чи батько на фронті і він не стримався.
  • Ромашка

    І війни не треба, горілка вбила за раз двох...

    Галина reply Ромашка

    І без жодного пострілу

keyboard_arrow_up