Стало відомо ім'я професорки, якій шахраї пропонували «посприяти» в отриманні посади ректора

Стало відомо ім'я професорки, якій шахраї пропонували «посприяти» в отриманні посади ректора
  • На Вінниччині ДБР і СБУ затримали шахраїв, які вимагали у кандидатки в ректори 50 тисяч доларів.
  • Гучне викриття та проведення спеціальної операції стало можливим завдяки співпраці силовиків із професоркою Вікторією Петрушенко.

На сайті Вінницького національного медичного університету ім. М. І. Пирогова оприлюднили офіційну інформацію ВНМУ щодо затримання організованого злочинного угруповання, яке, прикриваючись гучними посадами, намагалося «заробити» на виборах ректора в медичному університеті Вінниці.

Викриття та проведення спеціальної операції стало можливим завдяки співпраці службовців СБУ та ДБР із професоркою Вікторією Петрушенко.

За даними ДБР, професорка одразу проінформувала правоохоронців щодо наявності незаконного тиску.

Відео дня

Далі, як повідомляє Вікторія Петрушенко в своєму телеграм-каналі, «...провели спецоперацію, філігранну бездоганність якої забезпечили дії СБУ та ДБР».

 Викривши злочинну мережу, правоохоронці почали вивчати всіх зацікавлених осіб.

— Адміністрація університету та Вчена Рада ВНМУ рішуче засуджують будь-які випадки шахрайства та спроби втрутитися в процес виборів ректора від зовнішніх і внутрішніх зацікавлених сторін, — зазначається в публікації.

Нагадаємо, 12 жовтня СБУ та ДБР затримали шахраїв, які вимагали у кандидатки в ректори 50 тисяч доларів. Один зі зловмисників представлявся керівником відокремленого підрозділу антикорупційного комітету у Вінницькій області при Верховній Раді, інший — головою антикорупційного комітету. Детальніше читайте в матеріалі.

 

Читайте також:

Шахрайство з соціальними виплатами під час війни. Як не дати себе ошукати?

Псевдоволонтер обдурив військових та небайдужих громадян на 250 тисяч гривень

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Сергей

    Спецом сама устроила скандал для пиара и рекламы. Еще та коза!

keyboard_arrow_up