Поліцейські затримали жінку, яка вкрала 10 тис грн з банківської карти 81-річної бабусі

Поліцейські затримали жінку, яка вкрала 10 тис грн з банківської карти 81-річної бабусі
  • Оперативники Відділення поліції №2 Гайсинського районного управління поліції встановили 37-річну зловмисницю, яка викрала 10 тисяч гривень з банківської картки пенсіонерки.
  • За вчинене жінці загрожує до восьми років ув’язнення.

До поліції звернулась 81-річна жителька Вінницької області і повідомила про крадіжку. Бабуся розповіла, що напередодні виявила зникнення своєї банківської картки. Потерпіла звернулась до працівників банку, які повідомили їй, що у терміналі самообслуговування з її рахунку було знято готівку в розмірі 10 000 гривень.

В ході оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили особу, причетну до злочину. Нею виявилась 37-річна місцева жителька.

За попередньою інформацією слідства, правопорушниця знала PIN-код до картки та після заволодіння нею, зняла готівку у місцевому банкоматі. Половину грошей вона залишила своєму знайомому на зберіганя. Кошти вилучили та визнали речовим доказом. 

Відео дня

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за частиною четвертою статті 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Такий злочин карається ув’язненням до восьми років.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення правопорушниці про підозру та обрання їй запобіжного заходу.

Процесуальне керівництво у досудовому розслідуванні здійснюється Тростянецьким відділом Гайсинської окружної прокуратури Вінницької області.

 

Читайте також:

Прострочений паспорт громадянина України: коли вважається недійсним та який може бути штраф

Десять найбільш резонансних надзвичайних подій Вінниччини за рік, що минає

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up