Поліцейські затримали ґвалтівника, який двічі збезчестив одну жінку

Поліцейські затримали ґвалтівника, який двічі збезчестив одну жінку
  • У Могилів-Подільському районі поліцейські затримали 22-річного чоловіка, якого підозрюють у повторному зґвалтуванні жінки.
  • У березні цього року його вже затримували за зґвалтування цієї ж жінки.
  • Такий злочин карається позбавленням волі строком до 10 років.

У Могилів-Подільському районі поліцейські затримали 22-річного чоловіка, якого підозрюють у повторному зґвалтуванні жінки.

Злочин стався 26 серпня в одному із сіл району. Чоловік вночі проник до будинку жінки та ґвалтував її. Після цього втік до себе додому.

Працівники поліції встановили, що зловмисник є односельчанином потерпілої. У березні цього року його вже затримували за зґвалтування цієї ж жінки. Зловмисника визнали винуватим у вчиненні злочину та призначили покарання — чотири роки позбавлення волі. Цим же вироком суд звільнив його від відбування покарання з випробуванням, встановивши іспитовий строк на два роки.

Відео дня

Зараз чоловік затриманий та поміщений до ізолятора тимчасового тримання. Йому повідомили про підозру та згодом оберуть запобіжний захід.

 

За цим фактом слідчий відділ Могилів-Подільського районного відділу поліції розслідує кримінальне провадження за частиною другою статті 152 Кримінального кодексу України (зґвалтування). Такий злочин карається позбавленням волі строком до 10 років.

 

Читайте також:

До смерті побив матір шести дітей. Суд призначив чоловіку 15 років

Отримав ножове поранення, випиваючи зі знайомим

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Читач68

    Цікава у нас правоохоронна і судова система. В березні приходив а тепер ще й в серпні прийшов. Як так? Чому він був на волі весь цей час, хтось пояснить? Тільки самосуд потрібно і все.

keyboard_arrow_up