На Вінниччині затримали раніше судимого «домушника», який обікрав сусіда

На Вінниччині затримали раніше судимого «домушника», який обікрав сусіда
  • Правоохоронці Вінниччини на підставі свідчень потерплого затримали його раніше судимого сусіда, який підозрюється у крадіжці речей з будинку.
  • Наразі затриманий перебуває в ізоляторі тимчасового тримання та очікує на обрання запобіжного заходу.
  • За цей злочин йому загрожує до восьми років ув’язнення.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, 21 жовтня з повідомленням про крадіжку з будинку до поліції звернувся житель міста Козятин. Він пояснив, що коли повернувся додому, то помітив, що зникли речі, техніка та комплектуючі до системи водопостачання.

У вчиненні крадіжки підозрюється 42-річний уродженець Миколаївщини, який проживає по сусідству. За версією слідства, зловмисник пошкодив замок вхідних дверей будинку та проник всередину. Звідти забрав усе, що, на його думку, мало цінність.

Відео дня

Чоловік раніше притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини, а також за вбивство. Викрадене майно правоохоронці вилучили. Зловмисника затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченому частиною четвертою статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі. Наразі вирішується питання про обрання чоловікові запобіжного заходу.

 

Читайте також:

Кримінал за заперечення української державності: петиція до Президента

Завдяки камерам відеоспостереження у Вінниці затримали зловмисника, який обікрав чоловіка

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Sergey Storog (Ja)

    Це він зробив навмисно.42 роки ще призивний вік , а так відсить в тюрмі що вже було. Невже хтось дійсно вважає що в цій хатині було щось доволі цінне?

keyboard_arrow_up