На Вінниччині вантажний автомобіль врізався в автобус, двоє людей загинули

На Вінниччині вантажний автомобіль врізався в автобус, двоє людей загинули
  • Смертельна ДТП на Вінниччині: водія вантажівки звинувачують у загибелі водія автобуса та військовослужбовця.
  • Обвинуваченому загрожує до 10 років позбавлення волі.

Пресслужба Вінницької обласної прокуратури повідомляє, що Вінницька обласна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно 43-річного жителя Волині, який обвинувачується у скоєнні смертельної ДТП.

Досудовим розслідуванням установлено, що 6 грудня 2022 року близько 21 години водій, керуючи вантажним автомобілем, рухаючись автодорогою поблизу села Тишківка Гайсинського району Вінницької області, виїхав на зустрічну смугу руху і допустив зіткнення з автобусом, який рухався у напрямку Умані Черкаської області.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинули 55-річний водій автобуса та 23-річний військовослужбовець, який був пасажиром автобуса.

Відео дня

Водій вантажівки обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною третьою статті 286 Кримінального кодексу України, тобто у порушенні правил безпеки дорожнього руху та експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило загибель кількох осіб.

Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років з позбавленням права керувати транспортними засобами строком до трьох років.

 

Читайте також:

На перехресті вулиць Келецької та Шевченка зіткнулись три авто. ВІДЕО

Де у Вінниці найчастіше стаються ДТП: адреси аварійних ділянок

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Новини Вінниці на 20хвилин

    Завжди свіжа та перевірена інформація на нашому Телеграм-каналі 👉 https://t.me/+i-ok5yoWHO0xNTQ6

keyboard_arrow_up