На проспекті Космонавтів у Вінниці затримали закладчицю з наркотою

На проспекті Космонавтів у Вінниці затримали закладчицю з наркотою
  • Працівники Вінницького районного управління поліції затримали 30-річну вінничанку, яка планувала зробити по місту закладки з психотропною речовиною.

Жінка привернула увагу поліцейських своєю підозрілою поведінкою на проспекті Космонавтів. Під час спілкування з правоохоронцями вона зізналася, що має при собі 20 доз PVP солі.

Вінничанку затримала слідчо-оперативна група та провела всі необхідні процесуальні дії. Заборонені речовини вилучили та направили на експертизу.

Відео дня

Жінка перебуватиме в ізоляторі тимчасового тримання до обрання запобіжного заходу.

Наразі вирішується питання стосовно повідомлення їй про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною першою статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

За вчинення такого злочину їй загрожує до восьми років позбавлення волі.

Довідка

PVP належить до особливо небезпечних психотропних речовин, обіг яких заборонено. Відомий також під назвами «ванільне небо», «швидкість», «флакка», «солі», «альфа». З’явився орієнтовно у 2011 році.   

У людей, які приймають цей наркотик, спостерігається короткочасна й сильна інтоксикація, а також стійка фізична й психічна залежність уже за два прийоми. Після безперервного тижневого вживання зменшуються інтелектуальні здатності, людина вже не може швидко й правильно вирішувати різного роду завдання. Після безперервного двомісячного прийому спостерігаються перепади примітивних емоцій (агресія, страх, сміх), а також порушення мови.

При вживанні наркотику організм швидко виснажується, порушується робота всіх систем і внутрішніх органів. Згідно статистики, більшу частину наркозалежних чекає летальний кінець у перший рік застосування.  

 

Читайте також:

Скутерист «під кайфом» порушував комендантську годину та мав при собі наркотики

Батьки, будьте уважні: у Києві троє дітей отруїлися шоколадом, що містив наркотики

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • ASICS

    Сразу расстрел. Нечего мелочиться! Перебьём друг друга и последний застрелиться. Ура!
  • Людмила

    Оце й тільки, що загрожує,☝️ всі між собою пов'язані, рука руку миє!
  • Mullexoll

    Які  8 років 🤦  Їй би й року вистачило для розуміння. Краще би тих впіймали, хто виготовляє це та продає.

    AK reply Mullexoll

    Це дуже важко. Вона своїх "постачальників" не знає. Вони зараз координують роботу через інтернет, їх же й наймають через інтернет. "Постачальник" десь у лісопарку закопує крупну передачу. Тут або поваьна цензура, апо публічні страти тих, хто займає останню ланку у розповсюдженні. Дівчину шкода, що воно тупе, але інакше ніяк.
  • Місцевий

    У  виправних колоніях праця зеків використовується для держави ( з відрахуванням заробленого на комунальні, їжу, одях та інше),  так що  жіночі руки завжди будуть в пригоді для роботи.

keyboard_arrow_up