Дев'ять років проведе за ґратами рецидивіст за вбивство знайомого

Дев'ять років проведе за ґратами рецидивіст за вбивство знайомого
  • Вінницький районний суд виніс вирок чоловіку, який позбавив життя 38-річного знайомого.

Як повідомляють у поліції Вінниччини, обвинувачений разом з потерпілим розпивали спиртні напої у будинку їхньої спільної знайомої.

Після завершення застілля між чоловіками виник конфлікт, під час якого фігурант кілька разів вдарив товариша ножем у живіт та втік. Після отримання тяжких тілесних ушкоджень 38-річний потерпілий самотужки дійшов до найближчої установи та попросив викликати швидку. У лікарні чоловік помер.

Оперативники затримали підозрюваного у лісі, де той переховувався від поліції. Затриманий — 50-річний житель Києва, раніше був судимий за вбивство та розбійний напад.

Відео дня

На підставі зібраних слідством доказів суд першої інстанції визнав фігуранта винним у вчиненні злочину, передбаченого частиною другою статті 121 Кримінального кодексу України ( Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) та призначив йому покарання у вигляді позбавлення волі на строк 9-ти років. 

Нагадаємо, злочин стався 3 листопада 2023 року в Козятині.

 

Читайте також:

Вбивцю 20-річної дівчини засудили до довічного ув'язнення

Засудили жінку, яка всадила своєму чоловікові ножа у серце. Скільки їй дали?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Kateryna

    в подібних історіях ніколи не розуміла і не розумію, що має бути у голові, щоб з засудженим за вбивство знайомим розпивати горілку та ще й сваритися. я б з такою потворою навіть за один стіл не сіла. у загиблого мабуть взагалі не було клепки в голові 🤦‍♀

keyboard_arrow_up