Чоловік з Вінниччини напав на жінку з дитиною в Києві, бо вони розмовляли українською

Чоловік з Вінниччини напав на жінку з дитиною в Києві, бо вони розмовляли українською
  • Перебуваючи напідпитку, чоловік лаявся у бік перехожої, а також облив її пивом.
  • Дільничні офіцери поліції склали на нього адміністративний протокол за фактом дрібного хуліганства.
  • Також правоохоронці перевіряють вінничанина на прихильність до «руського міра».

Як повідомляє відділ комунікації поліції Києва, під час моніторингу соціальних мереж правоохоронці виявили відео, на якому невідомий з явними ознаками алкогольного сп’яніння конфліктує з жінкою.

Зі слів потерпілої, чоловік погрожував їй та її малолітній дитині на дитячому майданчику, тому що вони розмовляли українською мовою. Крім цього порушник нецензурно лаявся, облив жінку пивом та висловлював антиукраїнські гасла. Інцидент трапився на території Дніпровського району столиці.

 

Відео дня

— Фахівці кримінального аналізу впродовж декількох хвилин встановили особу та місце проживання порушника, а його фотоорієнтування отримали всі піші наряди на автопатрулі територіального підрозділу поліції. Відтак, менш ніж за годину дільничні офіцери Сергій Алексєєв та Олександр Мазур розшукали чоловіка за місцем його проживання та склали на нього протоколи за статтею 173 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Дрібне хуліганство), — повідомила Оксана Ліщук з відділу комунікації поліції Києва.

Зловмисником виявився 36-річний уродженець Вінниччини. Наразі правоохоронці перевіряють його на прихильність до «руского міра» та на причетність до вчинення інших правопорушень на території міста Києва.

Санкція статті передбачає штраф до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи строком до 60 годин, або виправні роботи строком до двох місяців з відрахуванням 20% заробітку, або до 15 діб адміністративного арешту.

Опитування

Друзі, а як ви оцінюєте поведінку чоловіка та що думаєте про покарання?

 

Читайте також:

Поліція вже встановила особу жінки, яка нецензурною лайкою ображали ЗСУ та українців

У Вінниці засудили зрадника, який здавав росіянам українські позиції у Бахмуті

Підліток з Вінниці був серед юнаків, яких завербували спецслужби рф у різних містах України

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Читач

    Це просто п'яне і дурне. А мамаша не менш дурна,
  • Читач

    Дитсадок! багато знаєте людей, які говорили українською у Вінниці і тим більше Києві 15 р тому (про 30 не питаю)? Часто людина думає російською, свої думки переводить, і обзиває таку ж як сама, яка не переводить.
  • Next

    Сім неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, це  зараз копійки. Потрібно збільшити цей штраф в десятки разів, тоді це буде відчутно.

    Читач reply Next

    2000 грн пенсия, мин.зарплата если чистыми на руки, то 5 тыс. (130 евро)

    Любая сумма ощутима при таких заработках

keyboard_arrow_up