Зірки привітали Вінницю з Новим роком: Джамала закликала не стримувати свої бажання, а Олег Винник застеріг від «післявідходіння»

Зірки привітали Вінницю з Новим роком: Джамала закликала не стримувати свої бажання, а Олег Винник застеріг від «післявідходіння»

Напередодні Нового 2017 року українські зірки у відеопоздоровленні привітали Вінницю і вінничан з новорічно-різдвяними святами! 

«Дизель Шоу», Джамала, Олександр Пономарьов, Ольга Сумська, Валерій Жидков, Олег Винник, Арсен Мірзоян, Ірина Федишин, гурт «Антитіла», Київський театр імпровізації «Чорний Квадрат», театр тіней TEULIS, рок-оркестр «Resonance», Національний хор України імені Григорія Верьовки – улюблені артисти, які цього року з концертами відвідали Вінницю, зізналися, що неабияк люблять наше місто і вдячну вінницьку публіку, а тому побажали вінничанам чимало цікавого і приємного!

Головна зіркова тріумфаторка 2016 року, переможниця «Євробачення» Джамала порадила вінничанам у новому році ніколи не здаватися на шляху до своїх мрій:

Відео дня

- Я хочу побажати вам, щоб ви ніколи не стримували подих своїх бажань! Щоб ви йшли до своєї мрії завжди! І ніколи не здавалися! Ваша Джамала!

Рекордсмен по кількості гастролей, співак Олег Винник, який цього року вкотре підтвердив своє звання «Містер Аншлаг» і з легкістю зібрав 2 абсолютні sold out у Вінниці, побажав всім гарячі в серці і міри за святковим столом : 

- Дорогі вінничани, я настільки щасливий, як ви мене приймаєте - з такими шаленими, гарячими серцями! Я хочу побажати вам цієї гарячі і величезної маси любові у 2017 Новому році! Щоб ви забули про всі біди і негаразди. Хай вони залишаться поза вами, щоб це був просто пережиток, і ви все-таки були завжди щасливими!

І нехай величезний стіл у цьому році вам принесе щастя, задоволення і ніякого «післявідходіння»! Щоб ви жили весь рік щасливі, багаті і, дай вам Бог, ще наснаги на наступні-наступні роки. З Новим роком, Вінниця! Я вас люблю!

Народна артистка України Ольга Сумська побажала всім миру і натхнення:

- Дорогі вінничани, з Новим роком, з Різдвом Христовим! Миру, надії, щастя, натхнення нашій рідній Україні! Щиро ваша Ольга Сумська!

Гурт «Антитіла», який через 2 місяці знову пакуватиме валізи до Вінниці, адже 22 лютого порадує вінничан своїм новим туром «Сонце», пообіцяв всім багато нових вражень і гарної музики!

- Дорогі вінничани, ми, гурт «Антитіла», хочемо привітати вас з Новим роком і Різдвом Христовим! Нехай цей рік буде сповненим нових вражень. Нехай вам буде щастя, успіх, гроші і здоров’я! Нехай буде все те, що вас насолоджує і робить вас щасливими! А ми обіцяємо від себе гарну музику. З Новим роком і Різдвом Христовим! Тримайтеся!

Головний бунтар і сталевий голос українського шоу-бізу Арсен Мірзоян закликав дивитися на світ крізь призму гумору:

- Привіт, Вінниця! Поспішаю привітати всіх з Новим роком і Різдвом! Побажати миру, любові, гарної музики, гарних новин!  «Давайте смотреть на мир широко открытыми глазами!»

Базові цінності у всіх однакові. Мені хочеться побажати, щоб ви були усміхнені і більше все ж таки дивилася на світ крізь призму гумору! Посміхайтеся і даріть посмішку людям!

Автор Студії «Квартал 95», «Тамбовський Вовк» Валерій Жидков зазначив, що чекає у 2017-му не тільки нових, а й – хороших змін:

- «Дорогие винничане, искренне желаю вам, чтобы в Новом 2017 году все у нас было не только по-новому, но и хорошо!»

Співачка Ірина Федишин, яка наприкінці січні привезе у Вінницю свою нову програму «Україна колядує», зізналася, що вважає Вінницю неймовірним містом:

- Неймовірне місто, Вінниця! Я вітаю вас з Новим 2017 роком! Я бажаю вам, щоб ви були здоровими, щасливими, красивими, усміхненими. Нехай збуваються всі мрії і всі бажання! З любов’ю, ваша Ірина Федишин. З Новим роком!

Відомий письменник та провідний актор Київського театру імпровізації «Чорний Квадрат» Олексій Курилко зізнався, що Вінниця для нього завжди буде «українською Венецією»!

«Мы когда сюда ехали, я несколько раз говорил: «Вот мы когда приедем в Венецию … Ой, в Винницу!» Поэтому, дорогие жители нашей украинской Венеции! Мы видели ваш замечательный фонтан, начали о нем читать, глазам не могли поверить! Все прекрасно, зрители у вас замечательные! С Новым годом, друзья! С новым счастьем! Любви вам!»

Улюблені актори театру «Чорний Квадрат» Володимир Шумко, Ірина Гатун, Анна Яновіцька і Руслан Іваненко, які цього року порадували Вінницю своєю грою у виставі для дорослих «Кохання SEXом не зіпсуєш!», побажали вінничанам кохання і здійснення всіх мрій:

«Дорогие винничане, от всей души, от всей нашей душевной компании хочется поздравить вас с Новым годом! Вы -  замечательная, вы - самая теплая и самая душевная публика, которую мы видели. Хочется пожелать в наступающем году сбычи всех мечт! Именно так! А главное – любви, любви, любви! Потому что мы очень любим играть о любви!

Ну и, конечно же, приглашайте нас почаще! Будем всегда с удовольствием приезжать в ваш город. Всегда ваш - театр «Черный Квадрат»! С Новым годом!»

Генеральний директор і художній керівник Національного хору України імені Григорія Верьовки, народний артист України Зеновій Корінець та хормейстер та інспектор Вікторія та Іван Ярема побажали Вінниці і Україні Божої благодаті і скорішого повернення до мирного життя!

- Дорогі, шановні вінничани, на кону вже стоїть майбутній Новий рік і ми надіємося, що попереду  нас чекає все-таки щось краще. Я хочу побажати всім людського щастя, і, звичайно, Божої благодаті! Приходять християнські свята і  ми завжди молимось Всевишньому, щоб він все-таки дав нам у майбутньому краще життя. Хочеться, щоб в Україні нарешті закінчилась війна, ми почали нормальне, мирне життя і думали тільки про мирні речі.

Божої вам благодаті і всього-всього вам найкращого! Миру, затишку, тепла, любові  у ваших оселях, світла різдвяного вогника і, звичайно, любові! Із наступаючими святами вас всіх! З Новим роком!

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Логачёв Константин

    супер
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах Від читача 18:21 Благодійний проєкт "Толока в стилі джаз" 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися? 10:27 У Бершаді попрощалися із загиблим від бандитської кулі поліцейським Максимом Зарецьким photo_camera 09:33 Ліквідували ще 800 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 23 квітня 09:00 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 08:44 Сьогодні вітаємо Юрія та Валерія. Історія та прикмети 23 квітня 08:00 Вакансії в Chopper, Green cool, Грош та 81 актуальна пропозиція роботи у Вінниці
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up