Найкращі кінопрем'єри січня: що подивитись?

Найкращі кінопрем'єри січня: що подивитись?
  • Питання «Що подивитися?» виникає у нас дуже часто, коли ми вирішуємо переглянути якийсь фільм. 
  • Тому ми вирішили зробити добірку проектів, які можна буде подивитися у вінницьких кінотеатрах.

Нічний заплив

Колишній бейсболіст Рей Воллер переїжджає до нового будинку зі своєю дружиною Євою, донькою Іззі та сином Елліотом. Сподіваючись повернутися у професійний спорт, Рей переконує Єву, що басейн на задньому дворі нового будинку буде розвагою для дітей та забезпечить фізіотерапію для нього. Але страшна таємниця будинку затягне сім'ю в безодню неминучого жаху.

Прем'єра 4 січня

Відео дня

Дон Жуан із Жашкова

Женя Горобчик – київський фотограф родом із Жашкова, якого ну дуже люблять жінки. Він шукає роботу, але випадково знаходить нове кохання. У Жені вже є дружина і син, а ще колишня дружина й купа інших проблем. Він розривається між ними й вирішує, що краще вже під поїзд, ніж так далі жити… якщо, звичайно, життя не підкаже неочікуваний секрет щастя!

Прем'єра 4 січня

Прісцилла

Неочікуване знайомство з Елвісом Преслі перевертає життя юної Прісцилли. Король рок-н-ролу оточує її увагою, вишуканими подарунками... і стінами свого палацу. Дівчина навіть не мріяла про весілля з кумиром мільйонів, та невдовзі вони стають головною парою Америки. Але чим обернеться це солодке й безтурботне життя?

Прем'єра 11 січня

Ля Палісіада

Іронічна драма «Ля Палісіада» - це історія, натхненна естетикою 80-х та 90-х років минулого століття, розповість про події 1996 року, за кілька місяців до скасування мораторію на смертну кару. Події, які відбуваються у фільмі, за словами самого режисера, не претендують на історичну дійсність. Це радше стилізація того періоду, духу часу та повсякденного життя людей через знайомі образи та символи: кострубаті хутряні шапки, картаті спортивні костюми… Україна, 1996 рік. За 5 місяців до мораторію на смертну кару двоє старих друзів, детектив міліції та судовий психіатр, розслідують вбивство свого колеги. Колись давно вони обидва були закохані у вдову загиблого. Занурені в заплутану справу й давно забуті спогади, вони створюють майбутнє, в якому мають жити їхні діти, успадкувавши нереалізовані прагнення батьків.

Прем'єра 11 січня

Люблю тебе ненавидіти

На ранок після ідеального першого побачення фатальна пристрасть закоханих перетворюється на холодну ненависть, доки доля не зводить їх разом на весіллі друзів в Австралії. Тож їм не залишається нічого іншого, окрім як вчинити по-дорослому і знову прикинутися парою.

Прем'єра 25 січня

А які кінопрем'єри вас ще зацікавили в цьому місяці та чи підете на якусь? Напишіть в коментарях.
 

Читайте також:

Десяток нових кінострічок українською. Добірка трейлерів

Щоб підняти святковий настрій: добірка новорічних фільмів від Netflix

Коментарі (1)
  • Василь Слободинський

    Прісцила фігня... Не рекомендую! Даремно потрачені гроші та час!

keyboard_arrow_up