Мешканці Хмільника обурені:- За що меру міста зарплатню на три тисячі підвищили?

Мешканці Хмільника обурені:- За що меру міста зарплатню на три тисячі підвищили?
Під час останньої сесії міської ради меру міста Хмільника, Вінницької області, та його заступникам підвищили зарплатню у півтора рази. Деякі хмільничани не згодні з таким рішенням, а один з депутатів Володимир Шеремета Міської ради Хмільника гостро висловився про чинного главу міста.

Багато розмов викликала у жителів Хмільника новина про те, що меру Василю Грушко на останньому засіданні Міської ради додали 50% до зарплатні. Журналіст RIA відправив офіційний запит, з метою дізнатися, скільки ж отримує зарплатні мер Хмільника.

П'ятидесятичотирирічний міський голова міста Хмільник, регіонал Василь Грушко отримує у 2013 році зарплатню - 9,187 гривень за місяць

Відео дня
>Через декілька днів журналіст отримав відповідь на запит. Виявляється, у 2012 році мер Грушко отримував середньомісячну зарплатню в сумі 6 тисяч 125 гривень, а з нового року, якщо з надбавкою, буде отримувати усі 9 тисяч 187 гривень 50 копійок. Надбавили йому 50 % до зарплатні за високі досягнення у праці та виконання особливо важливої роботи. Газеті по-українськи на рахунок мера висловився депутат Хмільницької Міської ради.
- Жодної заслуги мера Грушка за цілий рік перед містом і мешканцями я не побачив, - говорить депутат Хмільницької Міської ради Володимир Шеремета. - Цього літа він наказав раздовбати нормальний асфальт на центральній вулиці Леніна і постелити новий, і цим зробив ще гірше дорогу. А в другій школі що витворив? З метою якоїсь економії він наказав об'єднати класи і тепер в кожному по 40 чоловік туляться. У Хмільнику немає навіть архітектора, так про яку роботу мера можна говорити? Він тільки хвалиться, що клумбу по вулиці Дзержинського посеред дороги встановив, яка тепер заважає водіям нормально їздити. А нещодавно він ще посприяв у центрі «Рибний магазин» відкрити.


Також журналіст дізнався, що в одному з дитячих садочків, під час відлиги по стіні текла вода. Завідуюча і вихователі звернулися до мера за допомогою, але той відмовив.
- Він приїхав, подивився на мокру стіну і сказав, що в бюджеті у нього грошей на ремонт немає, що мовляв самі наймайте робітників і робіть ремонт, - говорить вихователька садка Ірина (ім'я змінене). - Та як так виходить, що на дітей грошей немає? Як собі і своїм заступникам, то він підняв у півтора рази зарплати, а як одну стіну в садку відремонтувати, так у нього грошей немає.

Читайте також: Мери міст Ладижина та Хмільника у Вінницькій області отримують більшу зарплатню, чим мер Вінниці - Володимир Гройсман
 

Коментарі (4)
  • Anonymous

    Як житель Хмільника, я обурений тим, що вперше! ,коли насправді толковий мер і щось робить для міста , знаходяться ті що сують йому "палки в колеса". Народ завжди був незадоволений владою! Прочитавши статтю я не погоджуюсь з автором. Я не можу зрозуміти чому йому не подобається їздити по Дзержинського, коли там їдеш немов по Європі=). Тим більше вибір риби і ціна в новому магазині під новий рік мене порадували. Неможу зрозуміти чому шукають до чого би придертися? Я не захищаю мера, але краще хай буде той хто шось робить (може й з помилками) а ніж той що тільки говорив і обіцяв!

    Anonymous reply Anonymous

    А ви, мабуть, один із тих, кому він зарплатню підняв?
  • Anonymous

    Журналист написал правду! В Хмельнике, в садике № 3, только тает снег, и по стене течет вода. Грушко приезжал,покрутился и уехал! Сказал делать ремонт самим!
  • Anonymous

    Це ше малий список того, що Грушко "Зробив" для Хмільника!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up