Стати чарівником для малечі у прифронтовій зоні може кожен: небайдужих запрошують до збору солодощів

Стати чарівником для малечі у прифронтовій зоні може кожен: небайдужих запрошують до збору солодощів
  • Різдвяні та новорічні свята не за горами.
  • У прифронтових громадах вірять у диво та чекають на подарунки тисячі маленьких українців.
  • Напередодні Дня свято Миколая та новорічних свят фонд «Без кордонів» у співпраці з партнерами збирає солодощі, щоб привітати дітей з прийдешніми святами.

На сьогодні у прифронтових громадах проживає близько 14 тисяч людей, в тому числі 1700 — діти дошкільного та шкільного віку. Завдання українців — підтримати родини, зробити все, щоб вони не відчували себе відрізаними від України та світу, показати не словом, а ділом, що дуже багато співвітчизників небайдужі до їхніх проблем, допомогти дітям із прифронтових сіл і містечок відчути себе захищеними і щасливими. 

Благодійний фонд «Без кордонів» в рамках меморандуму про співпрацю з Шевченківською військовою адміністрацією Куп’янського району Харківської області частково забезпечує гуманітарні потреби жителів громади. За час співпраці (лютий 2023 р.) в громаду та навколишні старостинські округи передали гуманітарної допомоги на 2 мільйони 249 тисяч гривень (близько 19 тонн).

Одним із напрямків роботи проєкту фонду Благодійний Альянс «Цивільний фронт» є надання допомоги дітям та їхнім сім’ям, що проживають неподалік зони бойових дій у Харківській області. Тому напередодні Дня святого Миколая та новорічних свят фонд «Без кордонів» у співпраці із чеським фондом «За мир та свободу», французькою асоціацією «Весна 64» збирає солодощі, щоб привітати дітей з прийдешніми святами.

Відео дня

Запрошують усіх небайдужих долучитись до справ святого Миколая, адже добрих справ багато не буває, а солодощів має вистачити на всіх!

Для підприємців, які мають можливість офіційно передати солодощі, звертайтесь за телефоном:

  •  067-101-23-23 — Тетяна.

Задонатити на солодощі можливо через сайт фонду:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Next

    Автор,  "У прифронтових громадах ірять у диво та" ... - як це розуміти???

    Next reply Next

    Автор, дякую що виправили  Віру у диво.

    Алена Вовк reply Next

    Дякую, що Ви так уважно читаєте матеріали на сайті "20 хвилин".

    Next reply Алена Вовк

    Я то уважно читаю, але у мене не тільки "20мінут", це так, факультатив.

keyboard_arrow_up