У двох ДТП у Вінниці травмувалися троє людей, серед яких неповнолітній хлопець

У двох ДТП у Вінниці травмувалися троє людей, серед яких неповнолітній хлопець
  • Дві аварії стались 8 жовтня у місті Вінниця.
  • В наслідок цих дорожньо-транспортних пригод травмувались троє людей, серед яких неповнолітній хлопець.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області, одна з автопригод сталась у місті Вінниця близько 11.15 поблизу АЗС у напрямку Барського шосе. Водій ЗАЗ Sens не надав перевагу в русі легковику Renault, який рухався головною дорогою. У результаті аварії 75-річний водій автомобіля ЗАЗ Sens та його 70-річна пасажирка, жителі Стрижавки, з тілесними ушкодженнями потрапили до лікарні.

Того ж дня, близько 15.00, неповнолітній, 15-річний керманич автомобіля ВАЗ-2101 рухаючись по вул. Козацька під час виконання маневру правого повороту допустив зіткнення з деревом. Внаслідок аварії такого ж віку пасажир отримав травми. Його доправили до медичного закладу.

Відео дня

Транспортні засоби учасників дорожньо-транспортних пригод помістили на арештмайданчики. Водії, за даними поліції, були тверезі.

За фактами обох ДТП слідчі розпочали досудові розслідування за частиною першою статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років.

 

Читайте також:

На Вінниччині у ДТП постраждав 60-річний чоловік, що їхав на мотоблоці

На Левка Лук'яненка збили велосипедистку. Відео моменту ДТП

На Вінниччині у ДТП загинув військовий з Калуша

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up