В один день на Вінниччині сталось одразу чотири автопригоди, в одній з них загинув пішохід

В один день на Вінниччині сталось одразу чотири автопригоди, в одній з них загинув пішохід
  • Дорожньо-транспорті пригоди стались 26 березня у Вінницькому та Гайсинському районах.
  • Внаслідок автопригод постраждали четверо людей, серед яких два водії, пасажир та пішохід.

Одна з автопригод сталась у Вінниці. Як з'ясували правоохоронці, 65-річний водій вантажного автомобіля MAN, рухаючись по Немирівському шосе, наїхав на пішохода, який йшов по проїзній частині дороги у невстановленому місці. Внаслідок аварії чоловік від отриманих травм помер на місці події. Наразі поліцейські встановлюють особу загиблого.

Ще одна аварія у Вінниці сталась на перехресті вулиць Євгена Чикаленка та Михайла Драгоманова. Слідчі встановили, що 50-річний водій мопеда Honda Dio зіткнувся з легковиком Skoda, яким керував 33-річний місцевий житель. У результаті дорожньо-транспортної пригоди водія мопеда із тілесними ушкодженнями госпіталізували.

Відео дня

Того ж дня на вулиці Заводській в місті Гайсин 33-річний керманич автомобіля Opel, житель Ладижина, не впорався з керуванням і виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем Skoda. Внаслідок аварії 63-річна пасажирка легковика Skoda отримала травми та була госпіталізована.

Ще одна ДТП сталась поблизу села Дубовець Немирівської громади. Керманич Audi під час розвороту зіткнувся з автомобілем Ford, що рухався позаду у попутному напрямку. У результаті автопригоди 25-річного водія Audi із тілесними ушкодженнями госпіталізували.

У водіїв взяли кров для проведення експертизи на стан сп’яніння. 

За фактами ДТП слідчі проводять досудове розслідування кримінальних проваджень за частиною першою статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до трьох років.

За фактом смертельного ДТП слідчим управлінням розслідується кримінальне провадження за частиною другою статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). Санкція статті передбачає до 8-ми років позбавлення волі.

 

Читайте також:

На пішохідному переході у центрі Вінниці авто збило жінку

Минулими вихідними на Вінниччині сталися три аварії. Є постраждалі

У Вінницькому районі загинув 61-річний пішохід, що перетинав дорогу у невстановленому місці

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up