У Вінниці затримали водія під наркотою, а його пасажир намагався побитися з патрульними

У Вінниці затримали водія під наркотою, а його пасажир намагався побитися з патрульними
  • Днями на Хмельницькому шосе патрульні поліцейські зупинили автомобіль Mercedes-Benz C180, водій якого порушив правила дорожнього руху.

Як повідомляє патрульна поліція Вінницької області, під час спілкування з 39-річним водієм інспектори помітили в нього ознаки наркотичного сп'яніння. Чоловік пройшов огляд у лікаря-нарколога, який підтвердив наявність амфетаміну в його організмі.

Окрім водія в автомобілі був 36-річний пасажир, який також поводився підозріло. Поліцейські провели поверхневу перевірку та виявили у нього пластикову ємність з порошкоподібною речовиною білого кольору, зовні схожою на наркотики.

Відео дня

На місце події прибула слідчо-оперативна група для встановлення всіх обставин справи.

Пасажир автомобіля, спілкуючись з поліцейськими, почав висловлюватися нецензурною лайкою та провокувати патрульних на бійку. За злісну непокору працівникам поліції та дрібне хуліганство на нього склали протоколи.

На водія Mercedes-Benz склали протокол за керування транспортним засобом у стані сп'яніння та за керування транспортним засобом, що має несправності зовнішніх світлових приладів у темну пору доби.

 

Читайте також:

Без права керування, але за кермом: патрульні зупинили п'яну водійку Nissan Juke

У Вінниці п'яний водій зніс зупинку на вулиці Пирогова

В 11 разів більше норми: у Калинівці водій ганяв містом напідпитку

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Ihor

    Страна абсурда
    Мужиков 50+  вытягуют с машин с тракторов (на полях) и в ЗСУ родину защищать, а здесь 39 и все по фени наркота +алкоголь и просто возмущение.

keyboard_arrow_up