У Вінниці на пішоходному переході "Тойота" збила двох семикласниць

У Вінниці на пішоходному переході "Тойота" збила двох семикласниць
Близько першої години дня на зупинці «Меморіал визволення» на Київській трапилася аварія. Водій сірої «Тойоти-Авенсіс» на пішохідному переході збив двох неповнолітніх дівчат.

Не дивлячись на те, що аварія трапилася у вихідний день, на місце події приїхало майже все керівництво Державтоінспекції міста та області.

Як повідомили працівники Державтоінспекції – це були учениці сьомого класу 29 школи. Обох дівчат з місця пригоди забрала швидка до Дитячої обласної лікарні. В одної з них перелом тазу. В іншої – відкрита черепно-мозкова травма.
- Водій збив дівчат прямо на пішохідному переході, - каже свідок подій Олег Волошин, - летів швидко, навіть не тормозив.

Обидві дівчини зараз знаходяться в реанімаційному відділені. За їх життя боряться лікарі. Біля реанімації своїх доньок чекають батьки.

Відео дня
>Водія, що порушив правила та збив дівчат прямо на пішоходному переході з місця аварії забрали працівники Державтоінспекції.

- Коли це трапилося, я стояла на тролейбусній зупинці, - розповідає інший свідок подій Юлія, - чоловік на "Тойоті" навіть не збирався тормозити. Летів дуже швидко - близько 80 кілометрів на годину, як на мій погляд. Бідних дівчат від удару підкинуло у повітря. А водій після цього проїхав ще метрів 100 та вже там зупинився.

 

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (53)
  • Anonymous

    Anonymous reply Anonymous

  • Anonymous

    А кто видел как он остановился и как себя вел после того, как сбил девочек? напишите пожайлуста это очень важно!!!

    Anonymous reply Anonymous

    Он остановился где-то через 70-80 метров,потому что у него отпали номера после столкновения с нами**
  • Anonymous

    сегодня одна девочка умерла которая была в етой аварии

    Anonymous reply Anonymous

    "Влад" а кто ты??скажи пожайлуста...

    Anonymous reply Anonymous

    Ира не умерла,она до сих пор в коме,а я домой скоро поеду,у всех всё Ок**
  • Anonymous

    А
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 На Європейській площі перевіряли цукор, вакцинували, робили тест на ВІЛ photo_camera 20:07 Вода лише в чверті досліджених у Вінниці криниць відповідає санітарно-гігієнічним нормам 19:12 Старі фото Вінниці. Яким було наше місто і його мешканці у 80-х роках минулого століття photo_camera 18:37 Важко зберігати спокій? Є проста техніка дихання для подолання стресу play_circle_filled Від читача 23:38 Благоустрій П'ятничанського парку 18:02 Оголосили підозру та взяли під варту розповсюджувача канабісу play_circle_filled photo_camera 17:25 «Бойові каски замість корони тримали над головами». Дружина поїхала до чоловіка вінчатися на фронт 16:37 Рятувальники отримали нову техніку та медикаменти від благодійників play_circle_filled photo_camera 16:30 Меланома у дітей: причини, фактори ризику та профілактика захворювання 15:56 Електроенергія по годинах: з'явився графік відключень на шість черг 15:03 «Потрібно поспішати жити»: захисник з позивним «Івасик» про життєві цінності 14:21 У Хмільницькому районі під колеса легковика потрапив пішохід. Потерпілий у лікарні photo_camera 13:37 «Депортація досі триває». Історії трьох кримських татар, яких вигнали з рідних будинків photo_camera 13:13 Сьогодні — День боротьби за права кримськотатарського народу 12:16 Підстанція обленерго знеструмлена через падіння уламків ворожого безпілотника 11:57 Зірковий український комік Влад Шевченко вперше стане батьком 11:19 У Гайсині врятували 84-річну жінку та чотирирічну дитину з задимленого під'їзду 10:41 Гучно було і на Вінниччині: вночі ворог знову атакував нас ударними «шахедами» 10:27 Вінниця прощається із полеглим 23-річним воїном Олександром Лєсніком 09:15 Тульчинський захисник Денис Грінзіцький отримав «Хрест хоробрих»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up