На Соборній «Mercedes» на великій швидкості протаранив «Nissan». Є постраждалі

На Соборній «Mercedes» на великій швидкості протаранив «Nissan». Є постраждалі
  • Пасажири «Mercedes» з місця пригоди втекли. За попередньою інформацією, водія цього авто нещодавно позбавили посвідчення водія.
  • Водій та пасажир «Nissan» у лікарні.
  • Поліція ще шукає водія «Mercedes».

ДТП сталася на розі вулиць Соборної та Артинова приблизно о 23:20. Учасники: «Nissan Qashqai» на львівській реєстрації та «Mercedes». Як розповідають поліцейські та один із пасажирів «Nissan», який був на місці ДТП, «Nissan» виїхав з вулиці Артинова на Соборну з боку облради. Водій зупинився для того, щоб, як сказав пасажир, пропустити інше авто.

Тоді у нього, за словами пасажира, на великій швидкості в'їхав «Mercedes». Одразу після цього «Nissan» відкинуло за метрів 20, просто на іншу сторону проїжджої частини.

Корисне посилання

Актуальні ціни на Nissan Qashqai у Вінниці на Automoto.ua.

Читайте також:

Відео дня

Пасажири «Mercedes» — двоє хлопців — втекли з місця пригоди, шукали. Пасажир та водій Ніссану госпіталізовані. Які травми в них, поки невідомо. Третій із пасажирів, який знаходився на задньому сидінні авто, зараз на місці, де відбулась ДТП. Він не постраждав. За попередньою інформацією, водій «Mercedes» 1986 року народження, і його не так давно позбавили водійських прав.

Якщо ви стали свідком події і можете допомогти знайти втікачів — телефонуйте за номером 102.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • КЄП

    Ахха))  Люди, ви дивні?  Якщо він навіть 5000 разів не винуватий в ДТП, то те що особа керувала автомобілем на "лівих" номерах, не відомо яким "законним чином" придбаним чи "позиченим" могло потягнути не малу відповідальність само по собі, а тут ще й ДТП.  Тому причиново-наслідковий зв'язок ту вищевказаному випадку доволі логічний)
  • Ярослав Гонтар

    В цему випадку взагалі реєстрація Мерседес невідома, а номерні знаки належать іншій машині. А на рахунок хто винен судити тільки по пріоритету доріг не можна, і тікати з місця пригоди не винуватому теж не логічно. Слідство розбереться
  • Вася

    Тут якраз винен Нісан, який НЕ повертав нікуди, а перетинав Соборну і ЗУПИНИВСЯ !!! посеред дороги
  • Валерий Онищук

    в котре підтверджується, не важливо яка реєстрація машини, важливо хто водій! і цей втік...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up