У двох ДТП на Вінниччині травмувалися неповнолітні водії

У двох ДТП на Вінниччині травмувалися неповнолітні водії
  • Упродовж минулих вихідних на Вінниччині сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю неповнолітніх водіїв, внаслідок яких троє підлітків отримали травми.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області, перша автопригода сталась 29 червня у селищі Брацлав Тульчинського району. 13-річний водій мопеда Suzuki, здійснюючи розворот, не помітив мопед Yamaha, яким керувала 21-річна місцева жителька і зіткнувся з ним. Внаслідок аварії малолітній киянин був госпіталізований.

Друга ДТП трапилась 30 червня у місті Бар. 14-річний водій скутера Honda, виїжджаючи з другорядної дороги, не надав перевагу в русі автомобілю Opel і допустив зіткнення. Внаслідок аварії водій скутера та його 14-річна пасажирка отримали травми і були доставлені до лікарні.

Відео дня

У обох водіїв скутерів відібрали кров для проведення експертизи на стан сп'яніння. Транспортні засоби помістилиі на арештмайданчик.

За фактами автопригод розпочали кримінальні провадження за частиноб першою статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Санкція статті передбачає до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

 

Читайте також:

У Вінниці оновлять блоки безперебійного живлення світлофорів

Смертельна ДТП на трасі: 24-річна водійка збила пішохода, який порушив правила

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up