У двох автопригодах на Вінниччині травмувалися дві жінки

У двох автопригодах на Вінниччині травмувалися дві жінки
  • Шостого грудня на території Вінницької області зафіксували дві аварії.
  • Внаслідок автопригод травмованих госпіталізували до лікарень.

За попередньою інформацією слідства, одна з автопригод сталася у місті Калинівка Хмільницького району. Водій автомобіля Volkswagen, 68-річний місцевий житель не впорався з керуванням та допустив наїзд на 67-річну жінку, яка йшла по проїзній частині дороги.  Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди потерпіла з травмами була госпіталізована. 

Друга аварія сталося на дорозі Р-31 (Бердичів — Хмільник — Літин). Зіштовхнулося три автівки. За попередньою інформацією слідства, 68-річний водій ЗАЗ-1105 не впорався з керуванням та допустив зіткнення із задньою частиною попутного автомобіля ВАЗ-21061, яким керував 46-річний мешканець села Сьомаки. Внаслідок чого останній виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся із зустрічним автомобілем Mercedes-Benz, яким керував 54-річний мешканець Київської області. В результаті аварії 48-річну пасажирку ВАЗ-21061 госпіталізували.

Відео дня

Траспортні засоби помістили на арештмайданчик. Водії освідувані — вони тверезі. 

Слідчі призначили проведення експертиз для встановлення остаточних причин аварій. 

За даними фактами розслідуються кримінальні провадження за частиною першою статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція статті передбачає до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

 

Читайте також:

Моторошна аварія в центрі Вінниці: на пішоходному переході легковик наїхав на жінку

Водій тролейбуса не зачинив двері, і жінка випала на дорогу. Постраждалу госпіталізували

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up