Снігопад і дороги: 10 аварій зранку та затори через “суворих пацанів” на літній гумі

Снігопад і дороги: 10 аварій зранку та затори через “суворих пацанів” на літній гумі
Фото із телеграм-спільноти "ДТП-ПРОБКИ ВИННИЦА"
  • Комунальники ніби справляються із наслідками першого снігу, а от водії - ні: у межах міста сьогодні вже сталось 10 ДТП.
  • Дрег-рейсер про те, як поводити себе на дорогах у екстремальних умовах водіння

З самого рання сніг валить у місті без упину. Громадський транспорт через це ходить із більшим інтервалом, а на дорогах - затори через “суворих пацанів на літній гумі”, як висловився один із учасників телеграм-спільноти “ДТП ПРОБКИ ВИННИЦА”.

Корисне посилання

Актуальні ціни на ВИС у Вінниці на Automoto.ua.

Комунальники ніби справляються

Комунальна техніка, за інформацією  Вінниця News, вже виїхала на дороги - поки що в кількості 16 одиниць: 8 автомобілів, які посипають дорогу протиожеледними матеріалами, 6 тракторів – на очищенні тротуарів і 2 трактори – посипають протиожеледними матеріалами тротуари. Про це повідомив директор КП “Шляхове управління” Володимир Чорновол.  

Відео дня

Вінничанин Віктор Перлов написав у Фейсбуці, що місто, на його погляд, зустріло сніг оперативно, а інші міста можуть брати приклад з Вінниці. Більше читайте у матеріалі "Міні-трактори та машини універсал вже на дорогах. Як Вінницю чистять від снігу"

Фото з ФБ Віктора Перлова
Фото з ФБ Віктора Перлова

10 ДТП - і це тільки у місті

А тим часом, за даними із телеграм-спільноти “ДТП ПРОБКИ ВИННИЦА”, у місті станом на 15.00 сталось вже 10 ДТП:

1. ДТП на Електромережі.

2. ДТП на Ватутіна

3. Біля зупинки "Привокзальна"

Фото із телеграм-спільноти "ДТП-ПРОБКИ ВИННИЦА"

4. ДТП на Староміському мосту

5. На виїзді із Тяжилова

6. ДТП біля 22 школи

7. Старе місто, біля заправки

Фото із телеграм-спільноти "ДТП-ПРОБКИ ВИННИЦА"

8. Виїзд із Лялі Ратушної

9. ДТП на Об'їздній

10. Перехрестя вулиць Миколи Амосова та Данила Галицького.

Також перед в'їздом до Калинівського району фуру знесло до кювету:

Фото із телеграм-спільноти "ДТП-ПРОБКИ ВИННИЦА"

Будьте пильні на дорозі

У головному управлінні держслужби надзвичайних ситуацій Вінничини радять водіям обирати для руху безпечну швидкість, дотримувась дистанції та відмовитися від різких маневрувань.

А Андрій Гальчинський, президент Вінницької обласної Федерації драгрейсингу і дрифту, розповів журналісту RIA, як водіям треба поводити себе на дорозі в умовах аварійної ситуації.

— Найперше, що треба зробити - знизити швидкість та збільшити дистанцію у 1,5-2 рази, адже гальмівний шлях за таких погодних умов збільшується у півтора рази. Не забудьте пристебнутися! І ті, хто ще не “перевзув” літні шини, терміново це зробіть, адже через вас у тому числі підвищується аварійність на дорогах.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:17 Знаний футболіст підтримав Ромчика, який дивом вижив після обстрілу по Вінниці photo_camera 12:42 Чи можна отримати відстрочку від мобілізації, якщо близький родич загинув чи зник безвісти? 11:42 За розстріл поліцейських розшукують військових батька та сина. Відео з нагрудної камери копа play_circle_filled 10:58 На фронті відбулося більше ста зіткнень: Генштаб розповів, де вчора було «гаряче» Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:16 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком 08:24 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук play_circle_filled 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up