П'яний водій убив двох вінничанок

П'яний водій убив двох вінничанок
Вінниця жахнулась! Тисячі людей обговорюють резонансну аварію, що трапилась на вулиці Келецькій у ніч з першого на друге травня. П'яному водієві, який втік з місця пригоди, світить десять років в'язниці.

Двадцятисемирічний водій сірого мінівена «Мерседес» збив пішохода, врізався в інший автомобіль і втік з місця злочину. Вінницька Державтоінспекція підтвердила підозри очевидців, що він був п'яний.
Аварія трапилася близько одинадцятої години вечора на перехресті вулиць 40-річчя та Келецької. Водій автомобіля «Мерседес» на великій швидкості врізався в автомобіль «КІА» під керуванням 37-річної вінничанки. Потім наїхав на пішохода - 39-річну жінку.
У результаті події обидві жінки від отриманих травм загинули на місці. Тіла відкинуло на трамвайні рейки поряд з дорогою. Водій «Мерседеса» з місця пригоди зник, але незабаром був затриманий працівниками Державтоінспекції.
Як повідомили працівники служби порятунку Вінницької області, які працювали на місці події, аварія сталася о 22.50. Очевидцем події став працівник Міністерства надзвичайних ситуацій. Він же викликав на місце аварії міліцію, Державтоінспекцію та медиків. На місце аварії приїхали представники всіх правоохоронних служб міста, включаючи Службу безпеки України.
За словами очевидців, «Мерседес» перевищив швидкість, виїжджаючи по Келецькій у бік ринку «Урожай». «KIA» перетинала перехрестя по вулиці 40-річчя з боку гуртожитків медуніверситету. На перехресті «Мерседес» врізався у правий бік «KIA». Протаранений автомобіль від удару відразу вибухнув. «Мерседес» протягнув авто ще приблизно 30-40 метрів по дорозі. Жінку, яка сиділа за кермом «КІА», від удару викинуло на трамвайну колію. Автомобіль, що вибухнув, погасила бригада пожежників.
Правоохоронці порушили кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили загибель кількох осіб». Покарання, передбачене цією статтею - позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

 

Читайте також: Три человека погибли в ночной аварии в Виннице

Відео дня
>Читайте також:  В страшной аварии в Виннице ребенок не пострадал
 

 

 

 

 

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (145)
  • Anonymous

    Ребята, может кто в курсе - на каком этапе дело? Так и нет информации о скорости, опьянении и судебном процессе. Просьба отозваться кто в курсе. Спасибо.
  • Anonymous

    Вот и дожились, водителя мерседеса оправдали. Теперь думаем кто кого подкупил и т.д., советую прокуратуре заняться всеми, кто вёл это дело.

    Anonymous reply Anonymous

    сплетник! не слушай трепотню всякую,а думай башкой..он на Островского в тюрьме и там будет до суда еще месяц, а потом после суда 10 лет

    Anonymous reply Anonymous

    Что серьезно оправдали????

    Anonymous reply Anonymous

    Ну есть люди которые говорят :)
  • Anonymous

    ... я прочитал, обсуждений много, но это горе ни коснулось никого, если виновен, удовил бы собственными руками ....тут не чего обсуждать - выгораживать - у нас пол страны так живет - мажоры...

    Anonymous reply Anonymous

    пишите когда суд!
  • Anonymous

    Виталию, а то что за пол часа до трагедии его на барском шоссе останавливал патруль и по звонку за пьяное вождение отпускали, может не в курсе, а ОНО поехало и убило 2 МАТЕРЕЙ 4ДЕТЕЙ, это нормально. НЕТ не виновен, Главное, что на главной, не тормозил, два пешеходных перехода не видел, вообщем прав, на ГЛАВНОЙ всё таки, не было бы КИА, разорвал бы пешехода на куски, Какого ходит по ЗЕБРЕ, ОН же на ГЛАВНОЙ!!!!!!!!!!!

    Anonymous reply Anonymous

    Пофигу та главная. Когда КИА выезжала - она его физически видеть не могла, так что выезжала на пустую дорогу. Мерс был в яме на Шевченко - невидимка. И из-за бугра он появился с его скоростью мгновенно. Так что девушка за рулем КИА, выезжающая, как она думала, на пустую дорогу, среагировать на пьяного ублюдка появившегося на бешеной скорости из ниоткуда просто физически не могла.

    Anonymous reply Anonymous

    Это уже 100500 раз обсуждалось, просто некоторые пытаются написать побольше оправдывающих постов. Мрак полнейший и что-то мне подсказывает, что хоть сухим он из воды не выйдет (потрачены деньги), но сидеть не будет - всем все всеравно, а в вечернее время можно повозмущаться в интернете, но помочь никто не хочет... Кстати, если бы просто была сбита только женщина-пешеход, то он бы уже давно отремонтировал бы машину и катался дальше, так как всем на все плевать. Сколько пешеходов ежедневно попадает в ДТП? В том числе и на переходах, но на это тоже всем плевать...

    Anonymous reply Anonymous

    ого... вот бы всплыл фактик... хотя нет, не всплывет - голов полетит куча
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ 09:05 Наші оборонці вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 Shahed 08:40 Вентиляція та димовідведення: як обрати оптимальне обладнання для вашого будинку (Новини компаній) Від читача 20:06 У Вінниці чутно вибухи 08:29 Сьогодні вітаємо Івана та Єгора. Історія, заборони та прикмети 19 квітня 21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up