У Вінниці двоє юнаків задихнулись в гаражі в Пирогово

У Вінниці двоє юнаків задихнулись в гаражі в Пирогово
Прикра і безглузда смерть забрала життя двох молодих вінничан: за попередньою версією хлопці отруїлися чадним газом працюючого автомобіля.

Знайшли їх сьогодні, 1квітня, під вечір в одному із гаражів гаражного кооперативу, що в мікрорайоні Пирогово.
- Ми не можемо повірити, що вже немає Владика, - тамуючи сльози, розповідають друзі одного із загиблих, - Владислава Сорокіна, - Сергій Поліщук і Євген Ціснецький.

Друзі загибого Владислава Сорокіна - Сергій Поліщук і Євген Ціснецький приголомшені страшною звісткою

- Ми давно дружили, практично з дитинства. Владику було лише 19 років. Він вчився в інституті культури на дизайнера. Сюди в гараж він нечасто приходив, ключів не було. А тут вітчим поїхав, то вони видно зайшли погрітися і задихнулися. Наркотиків Влад не вживав.

Відео дня
>

Гараж і автомобіль в якому задихнулись Владислав і Костянтин


– Я сусідка сім’ї Владислава, я знала його з 8 років, - розповідає мама Сергія Поліщука Оксана.- Він завжди був привітний, був дуже хорошою дитиною. Він близько товаришував з моїм сином. Важко навіть повірити в те, що сталось, - ковтає сльози жінка.
- Другого загиблого юнака звали Костянтин, йому 17 років, навчався в 11 класі. - розповідають друзі загиблого.
Батьки загиблого Костянтина лише під вечір отримали страшну звістку про те, куди зник їхній син

- З Владом вони познайомились нещодавно, За попередньою версією зникли хлопці в четвер у вечері, на дзвінки не відповідали. Коли їх знайшли автомобіль вже не працював – сів акумулятор і закінчилось пальне.
На даний момент ведеться слідство. Докладніше про про цю трагедію читайте в наступних номерах газет "RIA" і "20 хвилин".

Читайте також:

У Вінниці хлопці отруїлись чадним газом

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (9)
  • Anonymous

    А из какой школы Костя?
  • Anonymous

    Как жаль.....я немогу поверить.....
  • Anonymous

    машину никто продавать не собираеться... поверь я уж то знаю
  • Anonymous

    соне4ко костик мы всегда с тгобой любим помним и скорбим... ты всегда будеш жыть в нашых серцах вечная тебе паметь....Косьть мы тебе прощяем твой поступок жаль что тебя не верньош мы тебя не забудем все блиские тебе люди пустата в нашем серце напомнит о тебе..... ЛЮБИМ...ПОМНИМ...СКОРБИМ... ЛЮБИМЫЙ.... P.S. Альонка(девушка кости) Юля ( подруга кости) Вика ( подруга кости) Ярослава ( подруга кости) Сирьожа( найкращый друг кости...)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:21 Де у Вінниці 10 травня не буде світла. Адреси 10:14 Наречений і наречена пройшли випробування обстрілами. Який подарунок хотіли б з нагоди одруження? 09:17 Найзапекліші бої точаться на Авдіївському напрямку: Генштаб про 807-й день війни 09:05 Безкоштовні медичні тестування, майстер-класи з благодійним проєктом "Колесо Підтримки" (Новини компаній) Від читача 10:24 Пригоди бійців у Європі․ Майбутній "рейнджер" розповів про навчання воїнів ССО за кордоном 08:55 Вінниця завмерла у скорботі: в останню путь проводжають Назарія Гринцевича та Олега Остапенка 08:17 Сьогодні з іменинами вітаємо Кирила та Таїсію. Історія, заборони та прикмети 10 травня 21:17 «Відпочинок на природі — найкраща реабілітація». Дозвілля військових, які лікуються в центрах протезування photo_camera 21:11 До Небесного легіону приєднався Олександр Степанищев з Вінниччини 20:27 Що про мобілізацію ув’язнених думають військові? Ми запитали 20:17 З водойми на Вінниччині дістали тіло 57-річної жінки 19:21 У Вінниці відбудеться аукціон з продажу п'яти об'єктів нерухомості: стартова ціна від 200 тисяч 18:23 Новим командувачем Сил спеціальних операцій ЗСУ став Олександр Трепак родом з Вінниці 17:19 У 23-х громадах Вінниччини посадять трояндові Алеї Слави 16:21 Верховна рада збільшить штрафи для ухилянтів 16:00 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт) 15:23 У Вінниці під колесами потяга загинула 52-річна жінка 14:50 Тисячі вінничан на колінах зустрічали Назарія Гринцевича. Герой повернувся додому на щиті play_circle_filled 14:22 Шахрайський кол-центр ошукав українських фермерів на 2,5 мільйона гривень play_circle_filled photo_camera 13:24 П'яна вінничанка не розминулася з металевим парканом
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up