Бензин може подешевшати. Яценюк доручив перевірити ціни

Бензин може подешевшати. Яценюк доручив перевірити ціни
Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк доручив Міністерству енергетики та вугільної промисловості України спільно з Антимонопольним комітетом перевірити ціни на українських заправках на бензин та газ. Таке розпорядження пов'язане з падінням цін на нафту на світових ринках.

Відтепер міністр енергетики спільно з Антимонопольним комітетом слідкуватиме як корелюється зменшення цін на нафту на світових ринках та вартість палива на українських АЗС.

Яценюк також зауважив, що падіння цін на нафту дозволить України купити дешевший газ, що буде мати вплив на кінцеві рахунки за природний газ для населення.

Після затяжного падіння світових цін на нафту на тлі ознак глобального перенасичення український ринок нафтопродуктів наприкінці поточного місяця,   за даними консалтингової групи «А-95», знизив вартість бензину на 50-60 копійок за літр.

Відео дня

Сайт Moveo визначив на сьогодні, 26 серпня, ціни на заправках Вінничини. Ціни на АЗС різняться, так за бензин А-95 вінничанам доведеться заплатити від 18,88 гривень до 22,50 гривень, за ДТ від 16,38 до 20,50 гривень та за газ від 7,89 до 8,49 гривень.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Анонім

    В Крыму 12-13 грн.
  • Пупкин Вася

    А сколько по мнению Кролика должен стоить бензин ? Вот в Белоруссии он стоит 16 гр. в России 12 гр
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:19 «Укренерго» попереджає про можливі відключення світла по всій Україні у вечірній час 13:43 Посадовця з Гнівані Віктора Гавришка триматимуть під вартою за розтрату державних коштів 12:47 Майже 1,5 мільйона гривень витратять на підготовку фонтанів у Вінниці 12:22 Надзвичайники Вінниччини показали кадри гасіння пожежі після влучання в об'єкт інфраструктури photo_camera Від читача 14:32 ЗАКОН СУВОРИЙ, ПРОТЕ СПРАВЕДЛИВИЙ: НА КОГО РОЗРАХОВАНА ДІЯ СТАТТІ 40 ККУ 11:23 У Вінницькій «Пироговці» провели унікальну кардіохірургічну операцію photo_camera 11:00 Вінничани роблять РЕБи для захисту від ворожих дронів. Підтримайте гривнею (прес-служба МБФ "Без кордонів") 10:22 Де у Вінниці 8 травня не буде світла, холодної та гарячої води. Адреси 09:53 У Вінниці оновили розклад руху автобусів маршруту №16 09:17 Нічна атака на Вінниччину: ворог влучив в об'єкт інфраструктури 09:04 Де купити жіночу, чоловічу та дитячу вишиванку у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні в Україні День пам'яті та примирення. Історія, заборони та прикмети 8 травня 08:11 У Шаргороді стартувала Програма ФІФА з розвитку талантів 21:04 На Донеччині загинув Юрій Іванина з Іллінців 20:18 Вінничан запрошують на відкриття фотовиставки Максима Кривцова на псевдо «Далі» 19:35 У першому кварталі понад 320 переселенців знайшли роботу на Вінниччині. На яких підприємствах? 19:12 До Міжнародного дня сім'ї у Вінниці проведуть захід «Сильні, вільні та спортивні» 18:44 Після десятків років занепаду легендарний «Шоколадний будинок» відреставрували. Ми побували всередині play_circle_filled 18:23 До п'яти років за ґратами засудили бухгалтерку за привласнення бюджетних коштів 18:05 У Вінниці складно врятувати безпритульну тварину? Історія загибелі кота оголила великі проблеми photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up