У Вінниці чоловік пограбував щедрівників

У Вінниці чоловік пограбував щедрівників
Старий Новий рік 32-річний вінничанин зустрів на гратами через те, що пограбував щедрівників на вулиці. Про це заявили вчора, 13 січня, батьки пограбованих дітей, і міліція затримала винуватого.

В дитячих кишенях, як каже інспектор відділу зв’язків з громадськістю обласної міліції Руслан Каричинський, було 69 гривень. А щедрівники – шестирічна дівчинка та два її старші брати, восьми та 17 років.
На Меланки ця малеча із братом-підлітком ходили щедрувати по багатоповерхівках у центрі Вінниці. В одній з квартир їм відчинив чоловік напідпитку. Кажуть, був агресивний, але вислухав щедрівку, дав цукерок і зачинив двері. А за кілька хвилин, наздогнав дітей на вулиці і силою відібрав у них гроші.
Батьки подзвонили на „102” і того ж вечора, як говорить заступник начальника Ленінського райвідділу міліції Анатолій Коцюруба, його підлеглі затримали грабіжника. Обібрав щедрівників раніше неодноразово судимий чоловік.
Зараз він у ізоляторі тимчасового утримання. Порушили кримінальну справу про пограбування. Ще дві таких, як кажуть в міліції, завели того ж дня, 13 січня. За мобільний телефон, відібраний у 24–річного мешканця Вороновиці, та зняту в Козятину зимову куртку з 18–річного хлопця. І у цих випадках винних знайшли і затримали одразу – по «гарячих слідах».

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (8)
  • Anonymous

    Ну это оказывается дети молодцы респект им работа удалась им.
  • Anonymous

    зустрів на гратами зняту в Козятину

    Anonymous reply Anonymous

    азаровщина рулит

    Anonymous reply Anonymous

    А может это политическое преследование оппозиции?

    Anonymous reply Anonymous

    вот страна идиотов я просто поражаюсь!

    Anonymous reply Anonymous

    азаровщина рулит
  • Anonymous

    Он бы ещё бомжа, собирающего бутылки, ограбил...
  • Anonymous

    Вот ведь козёл, нашёл кого грабить.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:07 Провідна неділя 2024 року: традиції, що нести на кладовище і як правильно вітатися 20:36 «Цій книзі понад 100 років». Музею Пирогова подарували підручник з медицини професора з Німеччини 19:44 Укрпошта продаватиме на аукціонах посилки, які були незатребувані впродовж півроку 18:52 «Небесні янголи Вінниці»: вийшов фільм про загиблих від ракетного удару 14 липня Від читача 14:28 Тумба під умивальник модель для пральної машинки 18:17 На Вінниччині патрульні зупинили водія з фейковим військовим квитком photo_camera 16:43 У Вінниці визначили власників квартир у новобудові на Привокзальній photo_camera 16:00 На місці ТРЦ «Sky Park» ще кілька років тому була столітня взуттєва фабрика 15:52 У ДТП поблизу Вінниці загинули троє поліцейських 15:23 Максим Гребельський з Літина отримав медаль «Захиснику України» від Головкома ЗСУ 14:17 У Вінниці погасили марку «Побратими» присвячену місту-партнеру Нансі 13:48 Водойми Вінниччини, які зачарують своєю красою: куди можна поїхати? 12:42 Начальник Вінницької ОВА порадив хейтерам скористатися лупою photo_camera 11:33 Окупанти не полишають спроб прорвати фронт на Харківщині 11:00 Які основні проблеми, пов'язані із дорожнім рухом у Вінниці, вас хвилюють? Ми запитали вінничан 10:37 В останню путь вінничани проводжатимуть Костянтина Хібовського та Дениса Новіцького 09:17 Сьогодні з іменинами вітаємо Кирила та Ростислава. Історія, заборони та прикмети 11 травня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up