Розшукуваний Захарченко розповів про стрілянину на Майдані і вбивство Музичко

Розшукуваний Захарченко розповів про стрілянину на Майдані і вбивство Музичко
Колишній глава Міністерства внутрішніх справ Віталій Захарченко, який перебуває в розшуку за організацію масових вбивств, дав інтерв'ю російському Першому каналу. Він розповів, що по людям на Майдані стріляли не працівники міліції, а «Беркут» взагалі виходив без табельної зброї. Про це саме казали і вінницькі беркутівці.

«Те, що це були не співробітники міліції, я впевнений на сто відсотків. На всі заходи "Беркут" виходив без бойової табельної зброї», - сказав Захарченко. - Там видно, по доставленим в травмопункти, в лікарні, які види вогнепальних поранень були отримані. Це були поранення з пістолетів 9-міліметрового калібру, це були поранення з мисливських рушниць, дробові поранення, картеччю, а також поранення кулями з гладкоствольних рушниць»

Віталій Захарченко заявив, що стрілянина по міліціонерах і по майданівцям велася з будівлі, що знаходилася під контролем нинішнього секретаря Ради національної безпеки і оборони Андрія Парубія. При цьому жодних уточнень, про яку будівлю йдеться, в інтерв’ю немає, про це пише Українська правда. 

А от що сказав Захарченко про вбивство Олександра Музичко, більш відомого як Сашка Білого.

Відео дня
> «Сашко Білий - це тільки початок. Я думаю, що будуть нові вбивства. "Сокіл" затримує Сашка Білого. Після того, як скінчилася вся стрільба, все з місця події - все… Місце події ніхто не оглянув . Все з місця події зникло» , - сказав Захарченко

Віталій Захарченко перебуває  у розшуку за організацію масових вбивств під час стрільби на Майдані з 18 по 21 лютого і переховується у Росії.  Також за інформацією Генеральної прокуратури, до організації масових вбивств причетний Янукович.

Нагадаємо, що командир вінницького Беркуту під час повернення на базу у Вінниці клявся, що його бійці теж були без зброї, лише з гумовими кийками.

 

Коментарі (26)
  • Anonymous

    Майдановские клоуны ещё и деревья повырубали на улице,где людей поубивали.Следы заметают.
  • Anonymous

    Порошенко+Парубий.
  • Anonymous

    Иван, да ладно... Оставим "хлопцев"... Мне, не из Украины, смешно Всё это наблюдать... ;-)
  • Anonymous

    Бачу тебе вже життя "опустило" не слабо.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up