Вінницькі поети «мірялись» віршами у диско-клубі

Вінницькі поети «мірялись» віршами у диско-клубі

Тринадцять вінницьких поетів представили на розсуд публіки свої вірші. Переміг той за кого проголосувало більше слухачів. Змагались в приміщенні одного з диско-клубів міста.

Вчора, 28 листопада, у диско-клубі «Метро» проходив шостий вінницький слем-турнір серед поетів під назвою «Універ батл». Для участі у турнірі зареєструвались 13 вінницьких поетів. Подивитись та послухати лірику зібралось близько 50 слухачів. 
Змагались в парах, на які поетів поділили організатори. Визначали кращих слухачі, піднімаючи руки. Голосувати можна було одразу за двох учасників.

Змагання проходило у невимушеній атмосфері, а глядачів навіть пригощали печивом. 
Previous Next

Переможцем турніру стала вінницька поетеса Ірина Верба. Вона отримала сертифікат на 500 гривень від тур-клубу «Бідняжки», сертифікат від кав’ярні «Франсуа», місячний абонемент в танцювальну студію, фотосесію від фотографа Віктора Федотова та всі зібрані від учасників кошти.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Дарья

    Вітаю з перемогою, молодчинка. Вірш дуже гарний, ти на цю перемогу заслуговуєш.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:37 Незрячий вінницький художник створює картини зі скульптурного пластиліну 15:07 Завтра вінничани «живим коридором» зустрічатимуть наймолодшого азовця Назарія «Грінку» Гринцевича 14:19 «Укренерго» попереджає про можливі відключення світла по всій Україні у вечірній час 14:15 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) Від читача 14:32 ЗАКОН СУВОРИЙ, ПРОТЕ СПРАВЕДЛИВИЙ: НА КОГО РОЗРАХОВАНА ДІЯ СТАТТІ 40 ККУ 13:43 Посадовця з Гнівані Віктора Гавришка триматимуть під вартою за розтрату державних коштів 12:47 Майже 1,5 мільйона гривень витратять на підготовку фонтанів у Вінниці 12:22 Надзвичайники Вінниччини показали кадри гасіння пожежі після влучання в об'єкт інфраструктури photo_camera 11:23 У Вінницькій «Пироговці» провели унікальну кардіохірургічну операцію photo_camera 11:00 Вінничани роблять РЕБи для захисту від ворожих дронів. Підтримайте гривнею (прес-служба МБФ "Без кордонів") 10:22 Де у Вінниці 8 травня не буде світла, холодної та гарячої води. Адреси 09:53 У Вінниці оновили розклад руху автобусів маршруту №16 09:17 Нічна атака на Вінниччину: ворог влучив в об'єкт інфраструктури 09:04 Де купити жіночу, чоловічу та дитячу вишиванку у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні в Україні День пам'яті та примирення. Історія, заборони та прикмети 8 травня 08:11 У Шаргороді стартувала Програма ФІФА з розвитку талантів 21:04 На Донеччині загинув Юрій Іванина з Іллінців 20:18 Вінничан запрошують на відкриття фотовиставки Максима Кривцова на псевдо «Далі» 19:35 У першому кварталі понад 320 переселенців знайшли роботу на Вінниччині. На яких підприємствах? 19:12 До Міжнародного дня сім'ї у Вінниці проведуть захід «Сильні, вільні та спортивні»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up