"Три вистріли в голову і п'ять куль в серце" - так вінничанин добивав українських бійців в АТО

"Три вистріли в голову і п'ять куль в серце" - так вінничанин добивав українських бійців в АТО
Під час судового засідання у справі терориста з Калинівки було надано докази причетності Вадима Майстренка до участі у терористичній організації "Донецька Народна Республіка".

Моторошні докази суду надав прокурор Вінницької обласної прокуратури Олексій Соловйов.

Під час судового засідання були продемонстровані скріншоти та фото зі сторінки Вадима Майстренка у соціальній мережі "Вконтакті" та сюжет російського телеканалу Lifenews. У відео Вадим особисто розповідає участь у "ДНР".

Також суду були надані зафіксовані телефонні розмови Майстренка. У аудіо Вадим розповідає жахливі речі - він дострілював поранених українських бійців, а також заклав дві з половиною тонни тротилу у Донецькому аеропорту.

Відео дня

– У одного було все розірвано, м'ясо розірване зі стегна висіло, як у пса. Він просив, аби його забрали з собою, не покидали у терміналі. Я підійшов до нього: три вистріли у голову та ще п"ять в область серця та легень, – розповідав по телефону "Грішник" своєму вітчиму.

Остаточний вирок жителю Калинівки скоріш за все винесуть на останньому засіданні, що має відбутися на наступному тижні.

Нагадаємо, 23-річному Вадиму Майстренко з Калинівки судять за співпрацю з терористами у зоні АТО.

Справу Вадима із прізвищем "Грішник", який більше року воював у складі підрозділу "Спарта" на боці так званої "ДНР", розглядає Вінницький міський суд.

До речі, адвокат підсудного не з'явився на перше підготовче судове засідання.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (15)
  • Алена Юкиш

    В Україні є особлива каста (суді,прокурори,чиновники,депутати їх дітки), яка  кришує, краде та знищує простий народ.Особливі касті наплювати на війну, їм пляжі та лижі, простим людям -лікарні та цвинтарі.Таких бізнес-прокурорів, бізнес-суддів, як бізнес-прокурор Довгалюк Леся чи бізнес-суддя Павленко цікавлять авто "Kia Sportage1998 куб. см","Kia Optima

    2353 куб. см." 2012 та 2013 року випусків, не захист в АТО  Батьківщини, а корито, "ласі шматки".Скільки коштує "Ухвала", "Рішення" такого судді,щоб купити та утримувати такі авто?
  • Алена Юкиш

    Увага! Шоу  надзвичайного нахабства!

    23.02.2016 року в 10 год.00хв. в   Калинівському  районному суді  Вінницької  області,  працівник   прокуратури   Вінницької  області  Довгалюк  Леся  Іванівна  разом  з  татом   (на якого оформлений бізнес Лесі) , будуть   стягувати   в  судовому   порядку  мільйони, «шкоду»  з  колишнього   бійця   батальойону   спецпризначення «Луганськ-1».    Прокурор Леся з татом  без  конкурсів,   тендерів  «віджали»    прибудинкову   територію  у  мешканців   гуртожитку швейної фабрики  по  вул. Промислова в  м. Калинівка, особисті речі мешканців  повикидали ,  як  непотріб,  на тому місці прокурор Леся на тата   оформила  та збудувала   на «зарплату»  прокурора  два магазини , автомайстерню.  В селі  Павлівка , Калинівського району ,прокурор  Леся «віджала»  з  загального   користування мешканців вул. Залізнична   ставок  та  організувала   на пів   вулиці автоколонну.  Також  прокурор  Леся  в с. Павлівка  має  будинок по вул. Залізнична №3, який  з двома вікнами  сусідам  в двір (такий собі  щоденний  «прокурорський нагляд»), сам будинок  прокурора Лесі  без відступу від межі, бо прокурору Лесі  наплювати на Державні Будівельні Норми. Прикладом захисту інтересів громадян є металевий свинарник, встановлений  прокурором  Лесею біля криниці  сусіда.  Прокурор Леся  особливо  на   заморочувалась  з вигрібною  ямою, вона влаштувала її  сусідам під  хвіртку. Прокурор Леся не є  соромязливою особою, тому писала в сільраду заяву на «віджим» у сусіда  присадибної  ділянки. Не соромилась прокурор Леся   разом   з  татом    та «коришом»   (колишнім воєнкомом) тероризувати сільраду, вимагати  інформацію , щодо перебування сусіда на Майдані, в АТО  та  місця   дислокації      спецбатальйону «Луганськ-1»,  тобто   маючи  «ксіву»  прокурора,   не   потрібні  узгодження  з  МВС,РНБО,ЗСУ,  якщо  на  кону  черговий  «віджим»,то прокурору  Лесі  та тим,хто кришує  її та її бізнес – наплювати на всі Закони України!Маючи  «ксіву»  прокурора  ,звязки  в судах  та   в органах  влади,  можна  під приводом   того, що  яблуні  сусіда (які прокурор Лея з сімейством не соромилась збирати) завдають шкоди на мільйони, та іншими  приводами  ВІДЖИМАТИ,ПЛЮВАТИ НА ДБН,САНІТАРНІ НОРМИ, НА ВСІХ   ТА   НА  ВСЕ!!!
  • Михайло Рюхов

    15 років буде "дівчинкою"
  • Анонім

    https://vk.com/id210512553, а воно собі спокійненько "Вконтакті" сидить... його хоч затримали?

    Дарья reply Анонім

    Дійсно був онлайн вконтакте з телефона.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 22 по 29 квітня, які ви могли пропустити photo_camera 19:50 Сестри Тельнюк приїдуть у Сугаки. Коли і кого запрошують на зустріч з ними? 19:44 Магнітні бурі в травні-2024: коли очікувати на погіршення самопочуття 19:10 «Потрібна підтримка!» Зірка «Перелесника» з Вінниці братиме участь у новому проєкті Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:38 «Вінницький» ліфт встaновлять в одній із бaгaтоповерхівок містa 17:42 На Вінниччині до Реєстру корупціонерів за 2023 потрапили 169 осіб 17:07 П'ять вулиць у Вінниці назвуть іменами загиблих захисників 15:43 На фронті загинув Микола Калачик з Тульчинської громади 15:20 Втрачена історія: закинуті садиби та палаци Вінниччини 14:25 Під час пожежі на Вінниччині травмувався власник будинку photo_camera 13:07 Вербна неділя: традиції та заборони, куди поставити освячену вербу 11:50 Вінницька торгово-промислова палата працюватиме в оновленій будівлі Пошти photo_camera 10:38 Вночі сили ППО збили над Вінниччиною ворожий безпілотник 10:05 Швидкий рецепт сирної паски від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 10:00 Як ви ставитеся до норми про вилучення авто у законі про мобілізацію? Ми запитали вінничан 09:17 В Україні відзначають День працівників швидкої допомоги. Історія, заборони та прикмети 28 квітня 09:00 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up