На виборах в обласну раду Вінниччини перемогли регіонали

На виборах в обласну раду Вінниччини перемогли регіонали
За результатами підрахунку 90% голосів, у Вінницькій області перемогла Партія регіонів. Загалом по області партія влади отримала більше 20% голосів виборців, а по одномандатним виборчим округам регіонали "взяли" більше половини голосів.

«Батьківщина» поки набирає 19,5%, партія «Єдність» - 11,5-12% голосів, «Фронт змін» - 9%, Всеукраїнське об’єднання «Свобода» - 6% і на межі прохідного бар’єру Комуністична партія і партія «Удар «Віталія Кличка».
За попередніми даними, партія «Сильна Україна» Сергія Тігіпка не набирає голосів для проходження за списками як до обласної, так і до міської ради.
За мажоритарними округами відомо, що колишній голова Вінницької облдержадміністрації Олександр Домбровський переміг свого головного опонента - екс-керівника УМВС у Вінницькій області Василя Поліщука, з великими відривом до облради по своїх округах проходять голова Вінницької облради Григорій Заболотний, перший заступник губернатора Іван Мовчан, гендиректор ЗАТ «Укрпромінвест» Олексій Порошенко, гендиректор ЗАТ «Зернопродукт МХП» Микола Кучер.
Як зазначив голова обласного осередку Комітету виборців України Владислав Телень, "у місті Вінниця з'явилась своя партія влади - "Совість України". "Можна говорити, що у Вінниці з'явилась правляча партія. Згідно з попередньою оперативною інформацією, партія "Совість України" набрала 35% голосів. Окрім того на 23 з 25 одномандатних виборчих округах партія виграла. Відтак, у міськраді вона матиме 35 мандатів з 50 наявних", підкреслив В. Телень.
Явка вінниччан на виборчі дільниці, за інформацією Комітету виборців України, коливалася на рівні 50%.
Читайте також:
Володимир Гройсман переміг за екзит-полом
Попередні результати Exit-poll компанії R&B Group у Вінниці: у "Совісті України" - 30%

У Вінниці з'явилася "Совість", а область пофарбували під "регіони"

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (44)
  • Anonymous

    А как успіхи Мокіна в Жмеринці????

    Anonymous reply Anonymous

    А що він там поробляє?

    Anonymous reply Anonymous

    Маруха їдь вже на обїзну проводь дальше опитування.

    Anonymous reply Anonymous

    Хочеться свого всунути, та ніхто не дає? Розумію, це важко. Тому й не дивуюся агресії... Не втрачайте надії - може завтра пощастить більше...
  • Anonymous

    Господа не ссорьтесь, а лучше ответьте где отоварить азаровские талоны на спички за ноябрь? Или к годовщине октябрьского переворота 1917 года вместо талонов на спички дадут по одной одноразовой зажигалке? :))))

    Anonymous reply Anonymous

    По лампочке Ильича :)))
  • Anonymous

    ну,регионалы -это понятно.Но кто за Домбровского голосовал?Есть хоть десяток таких людей?или все же он и тут дорожку купил?Теперь ,ребята будем работать,чтоб на бой с кличком саня попал,чтоб на вечеринке с ван Даммом его жена отжигала.

    Anonymous reply Anonymous

    Вы еще не забывайте, что Єднисть использовала 33 канал для агитации, а его главред с замом шли под №7 и 8. Бабки в селах в каждое слово этого издания верят, и фиг ты их убедишь, что это разводняк!

    Anonymous reply Anonymous

    За увесь час (трохи быльше 2-х тижнів) проведення соцопитуванні, знайшла всього 3!!!!!! особи бажаючих голосувати за Єдність. І це не з 1 будинку, а зі значної частини Свердловського масиву. Де потрібно говорити про підкуп і фальсифікацію - так це тут!!! При тому, що за Регіони реально бажаючих було достатньо, за Батьківщину трохи менше, за "Фронт Змін" і "Свободу" - приблизно збігаються відсотки. За Гройсмана і "Совість" - майже одноголосно були "за"
  • Anonymous

    хоч би посоромились, а то прямо як в радянські часи почті єдінагласно
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:37 На фронті відбулося понад 130 бойових зіткнень, найбільше — на Авдіївському напрямку 09:20 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:31 Сьогодні вітаємо Богдана та Артема. Історія та прикмети 29 квітня 21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 22 по 29 квітня, які ви могли пропустити photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 19:50 Сестри Тельнюк приїдуть у Сугаки. Коли і кого запрошують на зустріч з ними? 19:44 Магнітні бурі в травні-2024: коли очікувати на погіршення самопочуття 19:10 «Потрібна підтримка!» Зірка «Перелесника» з Вінниці братиме участь у новому проєкті 18:38 «Вінницький» ліфт встaновлять в одній із бaгaтоповерхівок містa 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:42 На Вінниччині до Реєстру корупціонерів за 2023 потрапили 169 осіб 17:07 П'ять вулиць у Вінниці назвуть іменами загиблих захисників 15:43 На фронті загинув Микола Калачик з Тульчинської громади 15:20 Втрачена історія: закинуті садиби та палаци Вінниччини 14:25 Під час пожежі на Вінниччині травмувався власник будинку photo_camera 13:07 Вербна неділя: традиції та заборони, куди поставити освячену вербу 11:50 Вінницька торгово-промислова палата працюватиме в оновленій будівлі Пошти photo_camera 10:38 Вночі сили ППО збили над Вінниччиною ворожий безпілотник 10:05 Швидкий рецепт сирної паски від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 10:00 Як ви ставитеся до норми про вилучення авто у законі про мобілізацію? Ми запитали вінничан
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up