Син Порошенка воює в АТО?

Син Порошенка воює в АТО?
Син президента України інкогніто воює в АТО. Про це в ефірі "5 каналу", який належить Порошенку, заявив учасник переговорного антитерористичного центру Юрій Тандіт. За його словами Олексій Порошенко, який є депутатом Вінницької обласної ради, разом з усіма щодня робить подвиг в ім'я майбутнього країни.

"В одній з військових частин ми прийшли в загальну палатку. Принесли найдорожче, що у нас було - кавун. І один з солдатів, він поводився дуже скромно, дав нам ніж. Мені його особа здалося знайомим, але я не став з'ясовувати, а запитав потім у бойового товариша. Той здивувався і сказав, що це Олексій Порошенко. Мене вразило, що немає ніякого пафосу, що президент ніде не згадував, що його син бере участь в АТО. Пізніше, коли ми привезли звільнених полонених, Олексій був присутній, і я бачив, що він розплакався. Мене це дуже зворушило », - розказав Тандіт.

Ця фантастична історія викликала гнів ще одного гостя студії командира комендантського взводу 11-го батальйону «Київська Русь» Василя Щербакова – повідомляє «Українська правда»

«Мене теж дуже зворушила історія про сина президента, і про те, що у нас буде парад, але вчора мій батальйон знищили« Градами ». Які паради! Дайте техніку або пошліть на парад шкільні автобуси, на яких ми воюємо. І нам не треба розповідати казки », - обурився Щербаков.

Відео дня
Коментарі (20)
  • Костенко Кира

    Ніхто не повірить, що Порошенко свого рідного сина в АТО відправив воювати. А тим більше, якщо там така ситуація, як стверджує Щербаков. Тож не треба казочок про геройство. Ганьба!
  • Natali Rose

    нахрена так нагло врать!! К тому же получается, что повестка сыну Пороха пришла, а он откосил??? Пусть Петя своего сына отправит на АТО, слабо? Порох младший даже на торжественный парад сегодня не ходил!Видимо боялся народного гнева!!
  • Пархомчук

    Двойник сына Порошенко воюет на фронте, а сам Алексей отдыхает у деда и ходит на концерты  http://ord-02.com/item/49757-dvoynik-syina-poroshenko-voyuet-na-fronte-a-sam-aleksey-otdyihaet-u-deda-i-hodit-na-kontsertyi

  • леся

    ДУРНІ!!!! ВІН У ЛОНДОНІ ЗАРАЗ ПЕРЕБУВАЄ!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up