Тринадцятирічна семикласниця на новорічні свята родила дівчинку

Тринадцятирічна семикласниця на новорічні свята родила дівчинку
Тринадцятирічна Тетяна з Бершаді народила дівчинку майже 3 кілограми на новорічні свята. Їй самій виповнилось 13 тиждень назад. Школярка має ще п’ять менших братів та сестер, найменьшої з яких два рочки. То ж досвіду у молодої мами хватає.

У п’ятницю, 2 січня о 10 ранку в Вінницької обласної лікарні 13-річна  дівчинка Тетяна Гусак народила дівчинку. Донька народилася вагою 2,9 кілограми та 50 сантиметрами у зріст. Новонароджена побачила світ через кесарев розтин. Дівчинка здорова, - повідомляє Власно.інфо.

Як розповідає сама Тетяна, якій 13 виповнилось сім днів назад, вона не здогадувалась про вагітність аж до восьмого місяця. За словами школярки не виявили вагітність і лікарі, які робили огляд у школі у вересні. Вагітність проходила без токсикозу та головокружінь, а повнота дівчинки допомогла вагітність не помітити.

Про деталі своєї вагітності молода мама не бажає розповідати. Тетяна має ще п’ятеро  менших братиків та сестричок. Вона вдячна батькам а підтримку, яку вони надали своїй старшій дочці, коли дізналися про вагітність доньки.

-       Жені – 10, Галі – 7, Юрі – 6, Віті – 4, Наймолодша Віка, їй всього 2 роки, - перераховує своїх братиків та сестричок Тетяна.

Молода мама мріє бути вихователькою у дитячому садочку. З шкільних предметів любить українську та зарубіжну літературу.

Ще зовсім юна дівчинка має дорослі погляди на життя. Вона розповіла, що допомагала матері, яка займається домогосподарством доглядати за всіма меншими дітьми. Коли батьки кудись їхали, Тетяна залишалася за старшу. То ж досвіду дівчині не відбавляти. Але чи буде вступати молода мама до педагогічного – ще не знає. Зараз планує довчитися у школі, але по індивідуальної програмі.

Сьогодні вона відходить від родів під капельницею. Поруч з нею то спить, то плаче маленька донечка. Дві дівчинки чекають на приїзд Тетяниної матері в палаті лікарні. Яке ім’я буде в новонародженої, молода мама ще не визначилась. Але хоче назвати або Надюшею або Настенькою.



 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (22)
  • Анонім

    ви ж не знаєте що з нею сталося легко осуджувати батьків і дівчину ви ж не знаєте ні ситуації ні сімї ні як живуть ці люди а судити легко різні ситуації в житті бувають яїх не захищаю але ці стереотипи я не вважаю за правильне

    Анонім reply Анонім

    Никто не пишет, что пьют. Пишут, что в 12 лет это ранние половые связи, и за своим ребенком никто не смотрит. Родила себе, ну и родила.
  • Анонім

    Може її ізнасілували?

    Беня reply Анонім

    Баран, згвалтували, ізнасілували в українській мові немає
  • Анонім

    не"в Вінницької обласної лікарні", а у вінницькій обласній. та ти, дитино, на двійки вчилась?
  • Анонім

    не "найменьшої", а найменшій. омг, де ріа бере таких безграмотних писак...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up