Обережно: муніципальні перевертні!!! І Це влада називає поліцією?

  • Борис Максимчук
Продовження слідує… Так звані муніципальні поліцейські як мавпи лазять по деревах та обливають водою людям туалети аби підробити докази та втекти від відповідальності.

Декілька днів тому назад ми написали та поширили статтю «Муніципальна поліція займається відвертим «беспределом», після прочитання якої перевертні почали шукати як виправдатись. Вчора, 3 серпня 2015 року, в приміщенні міської ради до мене підійшов невідомий мені працівник цієї ради і «подякував» за статтю.

Після подяк перевертнів і пародистів на поліцію, вони пішли далі. Приблизно о 15:00 двоє з них почали лазити по деревах аби з дерева сфотографувати начебто правопорушення на приватній власності. На рахунок цього мені пригадується народна приказка: «як Васю не назви, він все-одно Васьою залишиться» – це про наших муніципальних «мусоров».

Можна називати їх як завгодно, від того їх суть не зміниться. Ви скажете «мусор» - це не гарне слово, але як тоді назвати людей (якщо це люди), котрі лазять через «пахнючий» смітник, неподалік власності цієї людини, на дерева аби підробити докази та виправдати себе. «Мусор лазить по мусору»… Ви б бачили як це виглядає…

Відео дня

Це ще нічого, сьогодні вранці 4 серпня 2015 року, ці перевертні в муніципальних погонах облили людині водою туалет, проникнувши на її приватну власність, щоб потім сфотографувати це як правопорушення з боку цієї людини. Дійсно психіатри праві, кажучи, що мусорському маразму немає границь. Усі ці дії мавпенят з муніципальної поліції нам вдалось зняти на відео, тому скоро громадськість побачить своїх героїв в дії.

В голову навіть не вміщається, як можна бути таким останнім створінням, щоб до такого дійти. Конвульсії муніципальних мусорів зрозуміле і звичайне явище, адже вони відчувають ж…. та добре усвідомлюють, що трішки не туди попали. Звичайно, ми поки що не розголошуємо наші дії, але дуже швидко перевертні в муніципальних погонах дадуть відповідь усій Вінниці за свій «беспредел».

Колись дідусь мого знайомого казав: «коли в людини немає руки чи ноги, це ще не каліка, а от коли в неї немає мозку - це істинне каліцтво». Дісно, вкотре в цьому переконуєшся. Як кажуть, на хворих не ображаються, але дуже жаль, що серед багатьох органів влади рідко знайдеш психічно здорову людину. Наперед хочу сказати «будь-ласка» тому перевертню в формі, котрий подякував мені за статтю.

Коментарі можуть бути різні і це право кожного, але результат буде один!

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (7)
  • Анонім

    Статья ниочем. Кто-то где-то лазил, что-то фотографировал, а потом "...облили людині водою туалет, проникнувши на її приватну власність...". Где видео??? И кто такие МИ - "нам вдалось зняти на відео". Если вы так "бесстрашно" вступаете в пиар-бой с "полицаями" так хотя-бы подпишитесь. Народ должен знать своих героев...
  • Ірина Войтюк

    А я погоджусь із позицією громадських екологічних організацій, що якби не муніципальники, то річки Вінниці вже були б зас*ані в прямому сесні цього слова. Як показує практика, ті хто більше всіх підіймає галас і обурюється - має ледьне в березі річки сарай чи туалет, прорив жолоб, щоб побутові стоки напряму йшли в річку, перегороджує берег річки.

    До речі, а як так сталося, що такий законослухнянний автор статті має у приватній власності землі в прибережній захисній смузі, яку згідно Земельного і Водного кодексів України заборонено передавати у власність?! Під лісом видно, а під носом - ні? Якість подвійні стандарти: представники влади мають поважати моє право на приватну власність, а автор статті плював на право цілої громади на вільний доступ до водойм і її берегів? Цікава позиція!  

    І на останок, де автор статті був минулого і цього року, коли у Вінниці проходили акції "Врятуй малу річку", під час яких комунальні служби, громадські активісти та дійсно СВІДОМІ НА ДІЛІ, А НЕ БАЛАЧКАХ місцеві жителі прибирали береги річок і у спецкостюмах очищали русла річок від побутових відходів?
  • Анонім

    Я знаю як з ними боротися, якщо муніціпальний мусор зайде без мого дозволу на мою приватну власність, він про це дуже пошкодує!

    Анонім reply Анонім

    Правильна позиція!
  • Анонім

    Правозахисник Олександр Шавлюк https://www.facebook.com/shavlyk

    Анонім reply Анонім

    Молодець цей шавлюк хто ще мусорів поганяє. я багато читав про нього завжди виграє тому чиновники його дуже ненавидять. Не знаю как вам а мне інтересно що буде далі.

    Анонім reply Анонім

    мусорів дійсно жаль цей по судам та прокурорам затягає. До речі дивився в ютубі про цих комунальних мусоров не одного шавлюка вони дістали.https://www.youtube.com/watch?v=2ufJ7DlTFn8

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up