Вінничани розважались на льоду разом з «RIA»

Вінничани розважались на льоду разом з «RIA»
Четверте за рахунком «Сімейне свято на льоду» відбулось сьогодні 13 липня, в «Льодовому клубі». Для передплатників газети «RIA» вхід був безкоштовний. Для цього варто було лише попередньо зареєструватись, або оформити підписку на газету. Також можна було відвідати свято за звичайною ціною “Льодового клубу”.

Для відвідувачів влаштовували конкурси з призами. Тим, хто на катку вперше тренери проводили майстер-класи. Тож  доволі швидко хтось з допомогою, а хто самостійно робили перші кроки на льоду. Не обійшлось і без падінь – в таких розвагах їх не уникнути.

Щоб фотографувати любителів льодових забавок журналістові «20 хвилин» і самому довелось взути ковзани. Це дещо обмежило можливість пересуватись, та більш досвідчені відвідувачі та інструктори прийшли на допомогу і допомагали підтримати ковзяра-початківця з фотокамерою наперевіс.

Відео дня

Ті, хто не впевнений у власних силах, катався з допомогою спеціальних ходунків. Такий девайс надається в «Льодовому клубі» безкоштовно. За участь у конкурсах на льоду учасники отримували подарунки від спонсорів-партнерів свята.

- Це було дуже складно, ми поки доїхали туди й назад впали двічі,- діляться враженнями Іра та Влад. За правилами конкурсу їм потрібно було зв’язати мотузкою одну з ніг з ногою партнера і так проїхатись вздовж катка туди й назад. Виграти їм не вдалось, але учасників порадували втішні призи – наручні годинники. Їх суперники Сергій та Інна виявились вправнішими – і отримали конверт із запрошеннями в парк сімейного відпочинку «Дитяча планета», куди тут же запросили своїх опонентів.

- Після катка сходимо туди всі разом – говорять учасники.

Приз за найвідданіших підписників газети «RIA» отримала сім’я Кузняк.

- Читаємо газету  «RIA» з самого початку. І сайт "20 хвилин" також, іноді навіть коментуємо деякі статті, - розповідає подружжя.  Вони  отримали сертифікати на розваги в «Дитячу планету» та авторську свічку ручної роботи.

Також власниками запрошень на розваги в  «Дитячу планету» стала сім’я Боднар. За умовами конкурсу узявшись за руки, усією сім’єю, потрібно було швидше за суперників об’їхати двічі коло у центрі катка. Зробили вони це з результатом 22 секунди. На запитання, як їм це вдалось, відповідають просто: «Кататись вміємо ще зі школи».

У перерві, поки чистили лід, вінничани відпочивали поруч в кафе «Сливки». Дітлахи витрачену на катку енергію поповнювали морозивом, дорослі грілись кавою. Усі разом ділились враженнями та емоціями, пережитими на льоду.

Previous Next

- Люди задоволені, подарунки дуже гарні,  хороше музичне оформлення. Це вже четверте свято, яке влаштовує «RIA» для своїх читачів. Сьогодні з зареєстрованих прийшло 50 передплатників. Про дату наступного свята буде повідомлено пізніше, - говорить арт-директор «Льодового клубу» Анна Шацька.  – Повний фото звіт можна буде знайти на сторінці «Льодового клубу» в контакті. 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up