На юних вінничан чекає свято мильних бульбашок

На юних вінничан чекає свято мильних бульбашок
У Вінниці з нагоди міжнародного дня захисту дітей, 1 червня, на майданчику біля ККЗ «Райдуга» пройде загальноміське дитяче «Свято мильних бульбашок».

На юних вінничан чекають ляльки-велетні, велетенські мильні бульбашки, концерт від юних зірок, солодощі та дитячі майстер-класи. І уже традиційно на дітлахів чекає дискотека з яскравими мильними бульбашками.

Також під час заходу відбудеться фотовиставка від відомих фотографів міста, малечу чекатимуть призи та солодощі, атракціони, уроки аквагриму, конкурс малюнків та показ дитячої моди, а батьки зможуть отримати консультації від досвідчених фахівців.

Свято відбудеться у понеділок, 1 червня, з 12:00 до 18:00 на майданчику біля ККЗ «Райдуга».

Відео дня

ДОВІДКА. Міжнародний день дітей — одне з найстаріших міжнародних свят. Після Другої світової війни, коли проблеми збереження здоров'я і благополуччя дітей були як ніколи актуальні, у 1949 році в Парижі відбувся конгрес жінок, на якому прозвучала клятва про невтомну боротьбу по забезпеченню міцного миру як єдиної гарантії щастя дітей. Через рік, у 1950 році 1 червня був проведений перший Міжнародний день захисту дітей, після чого це свято проводиться щорічно. Міжнародний день захисту дітей нагадує суспільству про необхідність поважати права дитини, що є необхідною умовою для формування справедливого, гуманного соціуму, добробуту в ньому.

Читайте також:  У Будинку офіцерів 1 червня буде свято для дітей

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Дарья

    Свято мильних бульбашок пройшло на ура, діти були в захваті, це потрібно було бачити, їхні посмішки та чудовий настрій.
  • Анонім

    класно , підемо всією сім'єю
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up