Народ так потруїв міліціонерів під ОДА, що вони не могли говорити

Народ так потруїв міліціонерів під ОДА, що вони не могли говорити
Двох виписали, трьох перевели на денний стаціонар, а троє ще лежать в лікарні. З восьми потерпілих від дій народу працівників міліції, які стояли на вході в ОДА 6 грудня, у двох діагностували отруєння невідомою речовиною.

Чим таким їдким обприскали міліціонерів, зараз досліджують експерти. Чоловіки кілька днів не могли говорити через набряки горла і легень й знаходились в реанімації. Потруєні – офіцер з батальйону „Вінниця” та співробітник УБОЗу.  

Як сказала прес-офіцер обласної міліції Анна Олійник, у постраждалих від невідомої отрути правоохоронців вилучили бушлати на експертизу, аби дослідити, що розпилювали активісти.

- Два співробітники УБОЗу і один боєць батальйону „Вінниця” досі знаходиться в стаціонарі у лікарні, – говорить Анна Олійник. - В одного з них – черепно-мозкова травма, забійна рана лоба, забої на тілі. В другого – забій нирки. У третього, в працівника УБОЗу, – отруєння невідомою речовиною. Ще одного правоохоронця з отруєнням, з батальйону „Вінниця”, вже перевели на денний стаціонар.

Нагадаємо, що після подій під ОДА міліцейське слідство відкрило два кримінальні провадження. Про насильство щодо працівника правоохоронного органу і хуліганській дії з предметом, пристосованим для нанесення тілесних ушкоджень (з міліцейським кийком).

Підозру оголосили тільки одному активному учаснику подій – лідеру Народного трибуналу Юрій Павленку (Хорту). Він зараз у слідчому ізоляторі. За нього воюють адвокати, натовпи людей ходять на засідання судів.
  
Другому фігуранту тих самих проваджень, Юрію-Януарію Шостаку з „Батьківщини”, тільки-но вручили повістку - і він поїхав в міста. В розшук оголошеним не став, як і офіційно підозрюваним. 

Читайте також:
В мережі розійшлося: ОДА охороняли бійці, дуже схожі на спецпризначенців Росії
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (9)
  • Анонім

    Анониму. Одно  из двух. 1) Либо Вы просто заблуждаетесь; 2) Либо Вы осознано говорите неправду.

    - Хорт не бил палкой и ничем другим (зачем Вы врете?)У меня есть все видео

    -сидеть должен тот кто дал команду "не пущать" (это 3 человека - Вы знаете их?), а не Хорт, это уже следствие

    -Олейник на суд очень влияет (тоже врать не нужно(а может Вы не знаете?))

    -Олейник не представляет область - он представляет президента

    -У Хорта большие заслуги объективно - без него уже бы не было Свитка, и какой-то очередной дибил (знаем чей) дерибанил бы уже бюджет и т.д.

    Я лично Хорта недолюбливаю - но я просто объективен.

    У меня вопрос - то ли Вы действительно ничего не знаете (готов объяснить при встрече), А вот если Вы "засланый казачек", то это проблема
  • Анонім

    Це ж самі міліціонери травили усіх присутніх газом.
  • Соловьев Антон

    НАРОД в это время мирно занимался своими делами.Вы уже определитесь-так кто был под ОДА-русские диверсанты,сепаратисты,активисты,народ?

    Місцевий reply Соловьев Антон

    Оце твій народ, в натурі!
  • Анонім

    Вот тут уж хватит!

    Народ устроил Голодомор, народ привел к власти Порошенко, народ одобряет АТО.

    Может, хватит прикрываться народом? Совершил преступление - отвечай сам, не втягивая и меня (я часть народа!)!
     

     

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up