Аварія на площі Перемоги: у автобуса - потрощений бік, трамваю “відбило” бампер

Аварія на площі Перемоги: у автобуса - потрощений бік, трамваю “відбило” бампер
На перехресті вулиці Замостянської та проспекту Коцюбинського автобус врізався у трамвай. Постраждалих немає.

Сьогодні о 13.30 біля площі Перемоги прямо на перехресті проспекту Коцюбинського та вулиці Замостянської трамвай № 4 не розминувся із маршрутним таксі “20A”.

Водії автобусу та трамваю причини ДТП коментувати відмовились.

Рядовий патрульної поліції Василь Апостол так прокоментував ситуацію:

Відео дня

 - Водій маршрутного таксі не надав трамваю переваги у русі . Постраждалих немає, тільки-от транспортні засоби пошкоджено. Зараз робимо усі заміри, потім уже будемо дивитися за обставинами.

Працівник трамвайного депо зазначив, що трамвай на ходу, але у нього відбитий зчіпний пристрій, бампер і дзеркало заднього виду. У автобуса - потрощений бік зі сторони водія. - Об’єктивно оцінювати ситуацію зарано, потім буде встановлений винуватець. На нього буде складено протокол згідно статті про адміністративні правопорушення, - каже Василь Апостол.

Приблизно у цей саме час, на другому кінці міста, на 600-річчя трамвай стукнув Тойоту

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (14)
  • Анонім

    Интересно, к чему здесь эта фотка?

    Анонім reply Анонім

    реклама. сайт же має на якісь кошти існувати.

    Анонім reply Анонім

    Установите приложение блокирующее рекламу. И ничего лишнего на сайте не будет.

    Анонім reply Анонім

    наведіть приклад такого додатку. наперед дякую
  • Ярмош Костя

    Треба відкривати клуб анонімних аварійщиків з трамваями!
  • Кираковская Наталия

    Маршрутчик попав....

    Анонім reply Кираковская Наталия

    Не дуже, шпаклі накидають, закрасять з балона і поїде дальше.
  • WWW

    сьогодні день трамваїв,чи що?Капець!

    Дарья reply WWW

    Так йому і треба, нехай водій маршрутки перечитає правила дорожнього руху. Дізнається багато цікавого, наприклад, що в цій ситуації перш за все надається перевага руху трамваєві, а не йому.

    Анонім reply WWW

    Ні, день водіїв, які лізуть під колеса трамваїв та поїздів, а потім ще кажуть, які погані пішоходи. Перш ніж судити пішоходів, зі свого ока колоду вийміть
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up