Andre TAN відкрив магазин у Мегамоллі (НА ПРАВАХ РЕКЛАМИ)

Andre TAN відкрив магазин у Мегамоллі (НА ПРАВАХ РЕКЛАМИ)
Andre TAN відкрив магазин у Мегамоллі
Він підкорює подіуми Парижу та Мілану... Він - винахідник унікального стилю Смарт Кутюр... Він знає, чого хоче жінка, адже він - Andre TAN...
В 2006 році дизайнер відкрив дизайн студії ANDRE TAN в Києві. Це стало подією в українській fashion індустрії і справжнім святом для вітчизняних модниць. Незабаром він запатентував новий напрям в моді. Smart Couture - це, в першу чергу, комфортна розкіш. У цьому ж році Smart Couture визнав Париж. У відомому мультибрендовому бутику з'являється одяг від ANDRE TAN. Колекція ANDRE TAN була вперше продемонстрована на Berlin Fashion Week, німецькі fashion-критики визнали українського модельєра найкращим молодим дизайнером жіночого одягу pret-a-porte. Того ж року ANDRE TAN і Roberto Cavalli створюють наряди для учасниць всесвітньо відомого конкурсу краси Miss Europe 2006. Дизайнер має величезну кількість професійних відзнак і нагород. Його натхнення й віртуозна майстерність стали запорукою успіху і визнання.
Відтепер придбати вбрання від провідного українського дизайнера Andre TAN можна в ТРЦ Мегамолл. Нова весняно-літня колекція 2015 року FLOERS MARKET на  65% складається з суконь.  Усі вони вишукані і жіночні. Одягнувши сукню цього бренду,  жінка перетворюється, стає стрункішою і граціознішою. Без перебільшення - сукні для жінки  мають величезне значення, тому до їх вибору треба підходити відповідально.
У асортименті нової колекції  суконь натуральні тканини і волокна, що забезпечують максимальний комфорт в жарку пору року. Окрім цього, колекція дуже різноманітна за своєю кольоровою гамою, фактурою і силуетом. Ви зможете знайти сукні в підлогу і сукні з асиметричним низом; вечірні і повсякденні моделі, а також модні цього сезону сукні-сорочки.
 
Магазин розташований на 1-му поверсі ТРЦ Мегамолл.
м.Вінниця, вул.600-річчя, 17, тел.0432 507050, megamoll.com.ua
 
Previous Next
Previous Next Previous Next
Коментарі (1)
  • Дарья

    Не думаю, що такі дорогі, брендові речі від Andre TANа будуть розбирати, з нашими зарплатами, такі речі можуть позволити собі лише багатії.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up