«Димна суміш» розчарувала своїх шанувальників

«Димна суміш» розчарувала своїх шанувальників
П’ятничного вечора у нічному клубі «Наутілус» було як ніколи людно. До Вінниці приїхав гурт «Димна суміш». Фани схвильовано чекали на виступ своїх кумирів і навіть не сподівалися, що їх улюбленці заспівають усього п’ять пісень

 

- Уже четвертий раз ми виступаємо у Вінниці. Публіка у вас дуже тепла, - каже вокаліст гурту «Безодня» Олександр Банашко. – Якщо чесно, то коли я потрапив у цей клуб, то мені здалося, що місце не досить підходяще, але з напливом людей картина помінялася. Звучання не дуже якісне, назву його посереднім

Вінничани майже чотири години чекали на виступ своїх кумирів. На розігріві у «Димної суміші» виступали гурти – «Серце Дженніфер», «Ейфорія», «Безодня» та «Етсетера». 
- Від сьогоднішнього концерту очікую лише найкращого. Дуже люблю «Димну суміш», слухаю їх уже давно, - каже соліст «Серця Дженніфер» Олег Пилипенко. – Але, як на мене, забагато гуртів виступає. Організаторам неймовірно важко справитися з усім. Було б значно краще, аби на розігріві виступав лише один гурт. Наприклад, «Безодня», вони найбільше за стилем схожі на «Суміш».

Відео дня

- Загалом, я задоволена сьогоднішнім вечором. Організаційні моменти надзвичайно складні, - розповідає солістка гурту «Ейфорія» і організатор концерту Катя Григорчук. – Круто, що усе відбулось і дуже непогано, як на мене
Хлопці так захопилися своїм виступом, що не помітили як зламали... обладнання. Цим засмутили звукооператора.
- Усе йшло досить непогано, але тут на тобі... Вийшли «Серце Дженніфер» і все пішло шкереберть, - скаржиться звукооператор Володимир Курілович. – Хлопці погнули мікрофонні стійки, залили моніторні лінії, словом, дуже неприємний момент для мене. 

«Серце Дженніфер» не на жарт розлютили звукооператора, але порадували шанувальників
Щойно рзігрівачі відіграли, до глядачів вийшли такі довгоочікувані гості. Виконавши всього п’ять пісень зі свого величезного репертуару, музиканти швидко залишили музичний майданчик. Розчаровані шанувальники рвонули до гримерки, але учасники «Димної суміші» відмовилися давати будь-які коментарі. 
- Якщо чесно, то від сьогоднішнього концерту очікував більшого. Звучання було просто жахливим, напевно, через це хлопці припинили свій виступ, - каже глядач Сергій Бевз. – Уперше гурти, які розігрівали публіку, мені сподобалися більше, ніж музичні гуру. На мене приємне враження сьогодні справили гості з Хмельницького - «Безодня», це найбільше відкриття за вечір.
Концерт закінчився дуже раптово і тихо. Незвична тенденція для рокерів. Адже, зазвичай гурт, який залишається на десерт, буквально підриває публіку. Натомість вінничани отримали замість грандіозного «Бах!» - малесенький «Пшик».
- Я величезний фан «Димної суміші», ретельно слідкую за їх творчістю. Чітко пам’ятаю як побачив на їх сайті напис "четверте лютого – Вінниця", - розповідає прихильник гурту Володимир Дищук. – Дуже шкода, що хлопці так мало грали. Проблеми зі звучанням – це абсолютно не їх провина. 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Anonymous

    Хоча Димна Суміш і лажанулись проте група Серце Дженніфер виступили найкраще і запалили публіку.
  • Anonymous

    Вот мне тоже интересно)
  • Anonymous

    "На розігріві у «Димної суміші» виступали гурти – «Серце Дженніфер», «Ейфорія», «Безодня» та «Етсетера»" Який же тут розігрів? Це концерт, де виступали кілька гуртів, просто ДС були хедлайнерами. Якщо автор цього не зрозумів - йому мінус. Усі гурти дуже сильні. Щодо порядку - він визначався жеребкуванням. "Наутілус" як був "бычатником" так і залишився. До речі, чому не згадали про те, що закінчився концерт бійкою?

    Anonymous reply Anonymous

    Якою бійкою?? Де??
  • Anonymous

    организация не особая: ни столиков, ни пива, куча сигаретного дыма... хорошая музыка, ребятам спасибо. странный порядок групп - Безодня явно лучше выступала, хотя играла первой. А место ужасное, не ходите туда
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:09 У Вінниці 17-річний хлопець на електросамокаті збив 64-річну жінку 14:04 Мобілізація, пенсії, оновлення ПДР. Що зміниться для вінничан у травні? 13:30 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 13:29 Його смерть підтвердили через п'ять місяців. Спомини про полеглого на Донеччині гранатометника Від читача 16:40 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" 12:12 Три вулиці без світла, ще не двох — відключили деякі будинки. АДРЕСИ 11:55 Рецепт паски з сирною начинкою від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 11:20 Вакансії в Hannover Agro, Green cool, Грош та 87 актуальних пропозицій роботи у Вінниці 11:06 Більша частина Тяжилова без води. Відключення також діють в інших мікрорайонах 10:20 Де купити жіночу, чоловічу та дитячу вишиванку у Вінниці (партнерський проєкт) 10:01 Сьогодні — Великий вівторок. Суть другого дня Страсного тижня і головні правила play_circle_filled 09:07 Чуєте вибухи — зберігайте спокій! У Писарівці почали підривати кар'єр play_circle_filled 08:11 Сьогодні вітаємо Якова та Максима. Історія та прикмети 30 квітня 21:01 Для вінничан на травень приготували 11 екскурсій і турів. РОЗКЛАД 20:02 У Вінниці на благодійному ярмарку зібрали 39 тисяч гривень на потреби ЗСУ 19:39 Шляхом Наталі Добринської. Вінничани борються за путівки на чемпіонат світу з багатоборства 19:00 Втік з частини? Нові деталі мобілізації 21-річного хлопця з Тульчина 18:24 Вінничан попереджають про планове відключення газу на кількох вулицях міста 17:15 Чоловіки за кордоном: як новий закон про мобілізацію в Україні вплине на них? 15:49 Безпека на Великдень: які заходи посилять в регіоні на свято та проводи
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up