Вінничанка програла дитяче "Євробачення-2010"

Вінничанка програла дитяче "Євробачення-2010"
Серед чотирнадцяти юних виконавців у фіналі дитячого "Євробачення-2010" переміг представник Вірменії Володимир Арзуманян. А от вінничанка Юлія Гурська посіла останнє місце.

- Мені насправді дуже прикро, що дівчинку так підставили. Її послали з відверто слабкою піснею і абсолютно очікувано вона посіла останнє місце. А були ж цікаві пісні. Варто тільки подякувати Юлі, вона зробила все що могла, - прокоментувала такий результат палка Юлина вболівальниця Ірина одразу по закінченні голосування. 


Результати конкурсу визначалися голосуванням телеглядачів і журі. Володимир Арзуманян виконав на конкурсі пісню "Мама" і здобув із нею аж 120 балів. Цікаво, що перемогу вірменському виконавцю принесли десять балів від Македонії. До цього на першій позиції влаштувався дует "Чарівний мікрофон" з Росії з піснею Boy and Girl. З відставанням в один бал Росія, набравши 119 очок, посіла друге місце. Третє місце зайняла Сербія, а господиня конкурсу Білорусь увійшла до п'ятірки переможців дитячого "Євробачення-2010".


Загалом у цьогорічній музичній першості взяли участь юні виконавці з Вірменії, Білорусі, Бельгії, Грузії, Латвії, Литви, Македонії, Мальти, Молдови, Нідерландів, Росії, Сербії, України і Швеції.
Нагадаємо, п’ятнадцятирічна вінничанка Юлія Гурська була рішуче налаштована на перемогу в цьому конкурсі. Дівчина говорила, що їде до Мінська за перемогою. І навіть дітлахи, які поступилися Юлі у фіналі відбору на "Євробачення", вірили, що юна вінничанка посяде перше місце і прославить рідну країну на весь світ. Так, Юлин ровесник Роман презентував дівчинці кролика: 
- Оскільки цей рік буде роком кролика, я сподіваюсь, що він принесе тобі успіх на конкурсі.

Відео дня

Альоша – представниця України на "Євробаченні-2010" – радила Юлії бути впевненою у собі і не звертати уваги на критику. - Відкрий своє серце публіці, і тоді люди відкриють серце тобі, - сказала співачка.
На жаль, попри всі побажання, пісня "Літак", яку вінничанка заспівала на конкурсі, не піднесла її цього року до високої сходинки. Але зважаючи на юний вік виконавиці хочеться вірити, що справжні великі перемоги у неї ще попереду. А прикра поразка лише загартує характер.

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (24)
  • Anonymous

    а что есть такая группа? Ну вам видней, я эту группу никогда не слышал.....
  • Anonymous

    ты уже не маленькая, и если есть капля ума в твоей голове то рпосмотри на себя со стороны и послушай, твое пение ужасно учись хорошо и на радость родителям ты вырастиш и выучишься может станешь доктором или архитектором но певица из тебя никакая и не слушай льстивых друзей, и забудь про пение, иначе этот позор далеко не последний в твоей жизни, быть последней стыдно и позорно...

    Anonymous reply Anonymous

    уважаемый вы вобще в музыке разбираетесь? или образец пения для вас група ТИК?
  • Anonymous

    не кремпуйся маленька.. в тебе все попереду. евробачення вже давно не пісенний конкурс, це політика. продовжуй співати, не опускай рук )
  • Anonymous

    Але!!!!1 А где мой коммент?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:04 Смак історії: Клопотенко знімає відео про традиційну кухню Гончарівки play_circle_filled photo_camera 13:13 Водійка Mazda сіла за кермо п'яною: рівень алкоголю в 14 разів вищий норми photo_camera 12:19 Вчора ворог завдав понад 180 ударів по Україні. Є жертви серед цивільного населення 11:15 Похолодання вже близько: синоптики прогнозують зниження температури до +12°C Від читача 17:22 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 10:20 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:18 Більше десятка вулиць у Вінниці без води та світла. Адреси 09:52 Рецепт до Великодня: Мамина паска завжди найсмачніша, бо вона правильна photo_camera 09:05 Сьогодні — Страсна п'ятниця. Про суть п'ятого дня Страсного тижня та що не можна робити 08:40 «Роби так, щоб тебе порекомендували». «ВінЄвроБуд» провели незвичний майстер-клас для дітей (новини компаній) 08:25 Сьогодні вітаємо Петра та Тимофія. Історія та прикмети 3 травня 21:01 У терцентрі відновили заняття з психології: навчаються долати стрес у воєнний час 20:28 Дешевше спекти чи купити? Порахували, у скільки обійдеться великодня паска у Вінниці play_circle_filled photo_camera 20:11 Ліквідували три канали переправлення військовозобов'язаних через кордон play_circle_filled photo_camera 19:15 Дружині та сину загиблого прикордонника Андрія Павлюка вручили орден photo_camera 18:29 Чому тут трапляються ДТП? Розібрали з експертом перехрестя Вінниці з найбільшою кількістю аварій play_circle_filled photo_camera 18:02 Травень-червень без гарячої води: адреси, де проводитимуть ремонтні роботи 17:56 Просто неба у центрі Вінниці відкрили виставку подільських писанок play_circle_filled 17:46 Будівництво на Гоголя: кличуть на чергові слухання по цьому торговельно-офісному центру 17:35 Митці об'єдналися для створення картини на підтримку ЗСУ та встановили рекорд photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up