Вінницька «Нива» розгромила найближчого переслідувача ФК «Володимир»

Вінницька «Нива» розгромила найближчого переслідувача ФК «Володимир»
Вчора, 28 травня, вінницький ФК “Нива” здобув перемогу над ФК “Володимир” (Тиврів) в рамках чемпіонату міста з футболу. Рахунок цієї гри – 7:2. Особливо відзначився нападник «нивівців» Володимир Поліщук, який оформив голевий покер. Він постійно перегравав захисників і навіть самотужки організовував гострі ситуації.

Поєдинок був цікавим. Він проходив у високому темпі. Команди практично не помічали центра поля. Хоча все ж значно більше атакувала команда Вадима Кудіярова і Артура Меда. «Ниву» постійно підтримували віддані фанати. Ультрас скандували не лише футбольні «кричалки». Але й, щоб розважити публіку, відомі українські пісні та навіть традиційну у фанів пісеньку про Путіна.   

«Нивівський» колектив здобув шосту поспіль перемогу в чемпіонаті міста. І збільшив відрив від своїх найближчих переслідувачів в групі «А», якими є тиврівчани, до шести очок.

– Ми налаштовуємося і поважаємо кожного суперника. Причому намагаємося не розслаблятися за будь-якого рахунку і боротися до останньої хвилини. Адже «нивівські» футболісти грають для вболівальників, які підтримують свою команду, – прокоментував після гри головний тренер ФК «Нива» Артур Мед. – Сьогодні ми пропустили два голи – більше, ніж в будь-якому іншому матчі нинішнього чемпіонату. Це тривожний «дзвоник», тому працюватимемо над недоліками в захисті. Зокрема, спробуємо їх усунути перед наступним поєдинком – з ФК «Рошен».

Відео дня

В чемпіонаті Вінниці з футболу грають 18 команд, розділених на 2 групи. Як відомо, керівництво вінницької «Ниви» розглядає турнір, як етап підготовки до повернення на професійний рівень. Зокрема, для заявки в другу лігу Професійної футбольної ліги на наступний рік. Нині керівництво «Ниви» сконцентрувалося на залученні фінансів для існування команди майстрів. Зокрема, планують «підтягнути» провідні місцеві підприємства і бізнесменів. В цьому «Ниві» сприяє обласна влада, повідомив президент ФК Вадим Кудіяров. 

– Ми плануємо провести зібрання керівників основних підприємств Вінниччини, враховуючи їх фінансові обороти. Намагаємося шукати «точки зіткнення», щоб мотивувати їх спрямовувати фінансові ресурси на професійний футбол. Обласна влада готова сприяти нам у цьому. Зокрема, ми обговорювали це питання на робочій зустрічі з головою Вінницької облдержадміністрації Валерієм Коровієм і президентом обласної федерації футболу Ігорем Гатаулліним, – розповів Вадим Кудіяров. 

Previous Next

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (7)
  • Анонім

    Вірю у відродження!!! Успіхів!!! Вінниччина занудьгувала через відсутність професійного футболу!!!
  • Анонім

    Мошенник продолжает разводить предпринимателей, а нива в чемпионате города - єто позор!

    Анонім reply Анонім

    Можно было придумать что-то по оригинальней!!!

    Анонім reply Анонім

    Мошеники в даном случае те кто за деньги пишут заказные статьи и коментарии. А что касается Кудиярова Вадима - респект и уважуха!!!

    Анонім reply Анонім

    Неет, он уже повысил уровень - разводит власть и даже замахнулся на Гатаулина - это топ новость))))

    Анонім reply Анонім

    Уважаемый, вы далекий человек, если делаете такие заявления. От себя написать слабо, Аноним))) Люди объединились для возрождения футбольной команды, таким образом они проявляют свою любовь и патриотизм к своему городу, место того что-бы писать всякую ерунду лучше объединятся вокруг полезных идей...

    Анонім reply Анонім

    Гатаулин и сам кого хочеш разведет=)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:07 П'ять вулиць у Вінниці назвуть іменами загиблих захисників 15:43 На фронті загинув Микола Калачик з Тульчинської громади 15:20 Втрачена історія: закинуті садиби та палаци Вінниччини 14:25 Під час пожежі на Вінниччині травмувався власник будинку photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 13:07 Вербна неділя: традиції та заборони, куди поставити освячену вербу 11:50 Вінницька торгово-промислова палата працюватиме в оновленій будівлі Пошти photo_camera 10:38 Вночі сили ППО збили над Вінниччиною ворожий безпілотник 10:05 Швидкий рецепт сирної паски від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 10:00 Як ви ставитеся до норми про вилучення авто у законі про мобілізацію? Ми запитали вінничан 09:17 В Україні відзначають День працівників швидкої допомоги. Історія, заборони та прикмети 28 квітня 09:00 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 21:11 Церковний календар на травень 2024 року: дата Великодня та інших важливих релігійних свят 19:43 На Вінниччині три медзаклади надають безкоштовну допомогу передчасно народженим немовлятам 18:07 Дванадцять класів та три роки профільної освіти: як зміниться навчання у вінницьких школах 17:46 Додому «на щиті» повертається Андрій Коценко, який понад рік вважався безвісти зниклим 17:44 Моделі морських дронів і корвету «Вінниця». Фінішував чемпіонат з судномодельного спорту photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up