Європа має починатися не з Києва, а з цих сіл, цих доріг (ПРЕС-СЛУЖБА ГЕННАДІЯ КРАВЧЕНКА)

Європа має починатися не з Києва, а з цих сіл, цих доріг (ПРЕС-СЛУЖБА ГЕННАДІЯ КРАВЧЕНКА)
Найчастіше виборці питають Геннадія Кравченка про роботу та газифікацію сіл
Підприємець, який організував більше 20 успішних бізнесів, знає чотири мови і міг би спокійно цілий рік засмагати десь на екзотичних островах, щодня їздить по селах Вінниччини, спілкуючись з людьми. Він впевнений, що саме з села потрібно розбудовувати країну.

Кандидат у народні депутати України по одномандатному виборчому округу No15 Геннадій Кравченко приїхав у село Рахни Лісові Шаргородського району не вперше. Цього разу - на відкриття турніру з боксу між місцевою командою та гостей з Шаргорода.

- Якщо ми не будемо будувати школи, то нам потрібно будувати тюрми, якщо ми не будемо будувати спортзали - будемо будувати наркодиспансери. Приємно, що є люди, які підтримують спорт, дітей, молодь не словом, а ділом, - каже запрошений на спортивне свято трикратний чемпіон світу з боксу Роман Головащенко. - Геннадій Кравченко - саме така людина.

Геннадій Кравченко родом з Одеської області, але округ No15, по якому балотується у народні депутати, вважає рідним. Пояснює, що тут народилася його дружина, тут живе багато родичів та друзів. Тут він об'їздив усі містечка села. Знає їх проблеми і намагається вирішувати.

Відео дня

- 35 років тому побудували цей спортивний майданчик. Взимку тут був каток, влітку - грали в теніс, волейбол, - розповідає мешканець Тульчина Олег Стахов. - Та вже років з десять він був непридатний для використання: стовпчики попадали, сітка прогнулася. Ми звертались у різні інстанції, але ніякого результату. Привів сюди Геннадія Кравченка  і він допоміг відновити майданчик. Тепер дітям є де поганяти м'яча.

Одягнув 1000 бійців

Для потреб спецбатальйону «Тризуб Січ» Геннадій Кравченко закупив 1000 бронежилетів і стільки ж високоякісних касок. Постійно відправляє у зону АТО вантажівки із продуктами харчування і одягом, допомагає із ремонтом військової техніки.

- Я розумію: якби у нашій країні не було волонтерів, то не було б патріотично налаштованих солдатів, - каже Геннадій Кравченко.

Вояки цього спецбатальйону просять не називати їхніх прізвищ і не фотографувати, просто дякують помічнику армії.

- Багато хто говорить, що щось робить для бійців АТО, хвалиться цим, афішує. Я знаю Геннадія Кравченка не так давно, але він допомагає нашому батальйону і цим не хвалиться, а зробив він досить багато. Я не хочу перераховувати його заслуг, адже це буде не правильно і буде виглядіти як реклама, - каже один з бійців добровольчого спецбатальйону «Тризуб Січ». - Можу тільки сказати одне, що побільше б нам таких як Геннадій Валерійович, то наша армія і добровольчі батальйони були б забезпечені усім необхідним.

Однозначно проти комуністів та опозиції

Геннадій Кравченко не підтримує жодної політичної партії, але каже, що якщо пройде у парламент, то точно не підтримуватиме опозиції, комуністів і регіоналів. Кандидат  за скасування депутатської недоторканності і за люстрацію, але "вирубати всіх під корінь", на його думку, не варто.

- Мені не потрібна недоторканність, я не брав участь у корупційних схемах, тому боятись мені нічого. Якщо будуть піднімати питання про депутатську недоторканність - я проголосую "за", - каже Геннадій Кравченко. - Щодо люстрації, вважаю, що починати її потрібно було з парламенту, заборонити всім депутатам йти на вибори, а потім займатися люстрацією чиновників, але не усіх "під одну гребінку", як вони це роблять. Потрібно розглядати кожного чиновника окремо. Тому що серед них є й ідейні люди. Якщо ми усіх "вирубаємо під корінь" - можемо навести хаос в управлінні державою. Є професіонали, які мають залишитися на своїх місцях і працювати на благо України.

Не треба шукати велосипед

Геннадій Кравченко каже, щоб жити в Україні стало краще, не потрібно шукати велосипед, треба лише скористатися досвідом європейських країн. Каже, що в першу чергу кошти потрібно інвестувати у село, розвивати агробізнес і тваринництво. Адже українські землі багаті, можуть вдвічі більше давати урожаю і годувати півсвіту.

- Ми сьогодні - центр Європи, і гідні життя не гіршого, ніж у Польщі або Німеччині. Ми - багата держава, у нас є потенціал. Але так виходить, що у нас усі кошти розкрадаються, тому варто боротися з корупцією. Я – за підписання угоди угоди з Європейським Союзом, але не тільки на папері, а й на практиці, - каже Геннадій Кравченко. -  Європа має розпочинатися з села, мають бути гарні дороги, вода і тепло у кожній оселі. Я – людина, яка представляє інвестиційний фонд. Цей фонд зацікавлений у розвитку бізнесу на території 15 округу і не лише на ньому, а й на території усієї України. Величезний потенціал бачу у розвитку агробізнесу, тваринництва, у відновлені цукрових заводів, у реконструкції підприємств. Сьогодні інвестори зацікавлені в роботі в Україні. І нам не потрібно допомагати, потрібно лише створити такі умови, щоб нам не заважали - тоді будуть і робочі місця, і податки, і гарні заробітні плати. Я хочу, щоб мої і ваші діти росли в нормальній країні, ходили в нормальні школи і були захищені законом.

«Демократичні» дебати по-тульчинськи

19 жовтня у Тульчині відбувалися дебати між кандидатами у народні депутати. Геннадій Кравченко не зміг прийти на них. Його інтереси представляв Володимир Мазур. Та довіреній особі не дали слова.

- Мені не дали доповідати за Геннадія Кравченка. Всі чотири кандидати, які були на дебатах, підняли руки і попросили, щоб участь в дебатах приймали тільки кандидати в депутати. Хіба це демократично? Я довірена особа. Маю повне право представляти свого кандидата. Крім того, мені дорікнули, що прийшло у військовій формі. Я 20 років літав на реактивних літаках, загалом 45 років прослужив в армії. Я пишаюся своєю формою.

Я свідомо підтримав Геннадія Кравченка у виборчій боротьбі, бо знаю, як він допомагає армії. Крім того, це молода, незаангажована ніякими партіями людина, і готова підняти Поділля як в економічному плані, так і соціальному.

 

 
Коментарі (2)
  • винничанин

    "Европа" начинается не "з цих сіл, цих доріг", а с мозгов. Если их нет, то ничто не поможет. Германию и Японию стёрли с лица земли бомбёжками, но там есть мозги, и люди начали строить всё заново. На Украине нет мозгов, поэтому без всяких бомбёжек республика за четверть века стала руиной - сами, своими руками всё развалили.

    винничанин reply винничанин

    Можно устраивать очередные внеочередные выборы президента и парламента каждую неделю, а начальников менять ещё чаще - всё равно не поможет. Странно, что эта простая мысль никак не дойдёт до "электората". Продолжают, раз за разом, ходить на участки, как пингвины, по-детски мечтая о том, как, ничего не делая, простой сменой начальников зажить по-европейски.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up