У Вінницькій області ДАІшники проводять захід «Рядність»

У Вінницькій області ДАІшники проводять захід «Рядність»
З другого липня, вінницькі співробітники Державтоінспекції проводять профілактичний захід «Рядність». Даішники будуть штрафувати водіїв, які порушили правила дорожнього руху щодо розташування своїх автомобілів на дорозі.

 «На дорогах, які мають дві і більше смуги для руху в одному напрямку, виїзд на крайню ліву смугу для руху в цьому ж напрямку дозволяється, якщо праві зайняті, а також для повороту ліворуч, розвороту або для зупинки чи стоянки на лівому боці дороги з одностороннім рухом у населених пунктах, коли це не суперечить правилам зупинки (стоянки). Такі правопорушення караються штрафом в розмірі від 425 до 510 гривень. Якщо ж такі правопорушення спричинили створення аварійної обстановки, то вони караються штрафом  від 680 до 850 гривень або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від шести місяців до одного року»,-  повідомляють в обласній Державтоінспекції.

Нагадаємо, що у Вінниці прийняли нові правила. Тепер на вулицях Вінниці треба паркуватися паралельно до тротуару. 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (8)
  • Anonymous

    Как по мне идея идиотская все кто ездит за рулём знают,что у нас и левый и правый ряд довольно загруженный особенно утром,а главное что в правом ряду постоянно паркуются и перестраиваться из правого ряда в левый ряд довольно проблематично,так как водители наши очень культурные"Хрен"тебя пропустят,а возможно ДАI просто денег хочется заработать.Начинать надо с камер на светофорах,ограничит скорость движения потому что 80,а с такой скоростью многие ездят по нашему городу это перебор,патрулировать те участки дороги,где высокая аварийность,поднять зарплату работникам ДАI,потому что за 2000 грн.требовать от них порядочности просто смешно,плюс их же кортролировать.Всё можно сделать было бы желание.
  • Anonymous

    хай за містом спочатку зроблять ті праві смуги до путя, ато іноді наче танки пройшли і мусиш їхати по лівій
  • Anonymous

    По перше - хай самі спочатку навчаться не порушувати правила!!! По друге - хай зроблять нормальні дороги - їм же ж ще азарич наказував - лопати в руки і гайда на дороги, а вони до сих пір ні х...я не зробили!!!!
  • Anonymous

    Пускай сначала дороги за городом нормальные сделают, а потом могут и штрафовать!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera Від читача 13:38 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися? 10:27 У Бершаді попрощалися із загиблим від бандитської кулі поліцейським Максимом Зарецьким photo_camera 09:33 Ліквідували ще 800 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 23 квітня 09:00 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 08:44 Сьогодні вітаємо Юрія та Валерія. Історія та прикмети 23 квітня 08:00 Вакансії в Chopper, Green cool, Грош та 81 актуальна пропозиція роботи у Вінниці 21:12 Яку безкоштовну психологічну допомогу можуть надати сімейні лікарі? Ми дізналися 20:56 Вінничан закликають зменшити споживання електроенергії
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up